DISKUZE K ČLÁNKU Neuvěřitelné, ale přesto pravdivé! Formule 1 má své zvláštnosti, na které statistika nestačí

Existují lidé, kteří si libují v neobvyklých událostech a vybírají zajímavosti, které někdy mohou mít až tajemný nádech, jindy nejde o nic jiného než o nalezení okolnosti, která se neopakovala. V tom ale tkví půvab onoho hledání a zájmu o oblíbený předmět zájmu.

 zpět na článek přehled všech diskuzí

Diskuze: Neuvěřitelné, ale přesto pravdivé! Formule 1 má své zvláštnosti, na které statistika nestačí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 11, poslední 28.12.2016 00:59 Vložte komentář

Zobrazit příspěvky: všechny podle vláken všechny podle času

  • rock

    rock

    82.117.159.XXX
    ad vítězství:

    Jim Clark vyjel všech svých 25 vítězsví v Lotusu. Jako protiklad stojí Stirling Moss, který svých 16 výher získal postupně v Mercedesu, pak v Maserati, ve Vanwallu, v Cooperu, znovu ve Vanwallu, znovu v Cooperu a na závěr v Lotusu. V podstatě vyhrával ve všem, do čeho ho posadili :-). To už se dneska moc nenosí.
    Z moderní doby bych zmínil Bergera, který po těžkých začátcích v ATS a Arrows přišel do Benettonu, kde získal první vítězství - což byl současně první triumf pro Benetton. Další 4 výhry byly za Ferrari, pak se přesunul do McLarenu, kde vyhrál 3x. Odtud se vrátil do Ferrari, kde urval jedno vítězství a kariéru ukončil coby znovunalezený syn v Benettonu, pro který vyhrál v Německu 1997 - a to bylo poslední vítězství Benettonu.

    + 0 / − 0

    ohodnotit kladně záporně

    Reagovat Nahlásit
Zavřít reklamu