Nissan se naladil na vlnu Star Wars, šest konceptů upozorňuje na příchod posledního dílu

Nissan představil speciální edici konceptů Star Wars Last Jedi

Nissan představil speciální edici konceptů Star Wars Last Jedi | foto: Nissan

Nissan se na autosalonu v Los Angeles pochlubil šesticí značně extravagantních konceptů inspirovaných tématem Star Wars, které avizují brzký příchod posledního dílu s podtitulem "Last Jedi".

Každému z výjimečných vozů se dostalo speciální péče, která zahrnovala kompletně přepracovanou karoserii, stylové podsvícení i upravený interiér. Ve výsledku pak vozy připomínají masku Kylo Rena nebo stíhače TIE-Fighter a X-Fighter.

Upraven byl například model Altima, jehož vzhled Tie Fighteru dotváří speciální sada "křídel" na bocích, polepy, speciální kola a také imitace blasterů, které prý vydávají i zvuky. Altimu pak doplňuje trojice modelů Maxima, jeden je inspirován stříbrnou maskou Kylo Rena, druhý připomíná jeho stíhačku a třetí odkazuje na stroj kapitánky Phasma.

Bohaté zastoupení zde má i Nissan Rogue, v Evropě známý pod názvem X-Trail, který sdílí název s minulou epizodou Star Wars. Jeden se prezentuje jako X-Wing fighter pilotovaný Poe Dameronem, z jehož střechy dokonce vykukuje dron BB-8. Další model, Rogue Sport, se pak drží stříbrno-modrého designu stíhačky A-Wing.

Kreativita se zkrátka lidem od Nissanu upřít nedá, ovšem ze všech vystavených konceptů je právě u těchto téměř jisté, že je na silnici nikdy nepotkáme.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu