Peugeot Rally Cup CZ má svůj web

Radka Matthey, 28. května 2020, 20:16 Google+

Letošní, už čtvrtý ročník poháru Peugeot Rally Cup CZ se sice neodehrává podle původního plánu, přesto se projekt podpory talentovaným jezdcům s vozy Peugeot vyvíjí dál. Dne 26. května byly spuštěny webové stránky posílené sociálními sítěmi i dalšími on-line aktivitami.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Peugeot Rally Cup

Peugeot Rally Cup | foto: AUTOKLUB České republiky

Sdílejte článek

Za normálních okolností by posádky přihlášené do poháru Peugeot Rally Cup CZ 2020 už měly za sebou polovinu letošního šampionátu, vše je ale jinak. Pořadatelé soutěží, posádky, týmy, diváci, fanoušci… všichni, kteří mají vztah k rallye, netrpělivě očekávají start první soutěže letošního roku. Stejně tak tým Peugeot Rally Cup. První letošní rallye zahájí i pohár určený pro posádky s vozy Peugeot 208 R2, kterých se i přes naprosto nevyzpytatelnou a nejistou rallyovou sezónu přihlásilo už šest, další se mohou zapsat kdykoli později a mohou v rámci Peugeot Rally Cupu využít i možnosti jednorázového startu.

„Kalendář závodů zařazených do Peugeot Rally Cupu se oproti původním předpokladům radikálně změnil,“ říká Marco Venturini, ředitel značky Peugeot v ČR. „Nicméně věříme, že sezóna ještě není ztracená. Budeme se snažit upravit seznam zařazených podniků a plán Peugeot Rally Cupu aspoň částečně pokrýt, v současné době například zvažujeme přidat Pačejov.“

Projekt Peugeot Rally Cup se navzdory nepříznivým okolnostem postihujícím takřka všechny sportovní disciplíny dále rozvíjí. Byly spuštěny nové webové stránky, na kterých najdou příznivci rallye veškeré informace o projektu. Přínosem v komunikaci s fanoušky jsou také sociální sítě Facebook, Instagram, Twitter a Youtube. Před několika dny byl jakožto doplňková aktivita k Peugeot Rally Cupu vypsán Peugeot Online Rally Cup pro hráče využívající herní platformu Richard Burns Rally s virtuálním vozem Peugeot 208 R2. Peugeot Online Rally Cup vznikl jako součást SONAX MMČR v Online rally 2020.

„Ať už se letos rallyová sezóna v Česku bude vyvíjet jakkoli, uděláme vše pro to, abychom Peugeot Rally Cup, jakožto nejvýznamnější pohár v české rallye, zachovali a spolu s ním i naši početnou fanouškovskou základnu. Posádky v letošním obtížném roce budou o to více potřebovat podporu, a tu se jim našim pohárem budeme snažit zajistit,“ dodává Marco Venturini.

 

Vytisknout

Diskuze: Peugeot Rally Cup CZ má svůj web

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

cvrček, věroslav

Věroslav Cvrček díl 2. „Zážitky ze Safari rally by byly na celou knihu“

reklama

Doporučujeme

Březík, Miroslav

Miroslav Březík: Ročně srovnáme desítky závodních vozů

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud