DISKUZE K ČLÁNKU Mistrovský titul s Ferrari - Vettelův cíl se podle Binotta nemění
Podle šéfa Ferrari Matii Binotta se cíl Sebastiana Vettela přes náročnou první část letošní sezóny nikterak nezměnil - stále se chce stát mistrem světa s Ferrari.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Mistrovský titul s Ferrari - Vettelův cíl se podle Binotta nemění
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
odin
17:43 19.08.2019 77.240.103.XXXLíbí se mi, jak se tady dohadujete o všem možném. A přitom jde jen o PR kecy. Vettel před pár dny podpořil Binotta a tak mu to teď Binotto oplácí. Oba odvádějí letos špatnou práci, tak se alespoň vzájemně podporují. Nebo tu je snad někdo, kdo věří ještě letos v titul Vettela???-
GRAHAM
18:07 19.08.2019 77.236.218.XXXOdine, od toho je diskuze.
Myslím že je dobře že se vše vysvětluje a že se netrojčí. Tak holt konkurence je lepší, to je v F1 normální. Jinak za mne špatná práce je od 4 místa dolů....ta ztráta na TOP 3 je velká. Z tohoto úhlu pohledu nejde pochválit od 4 místa nikdo. Jasný, má to své důvody....-
odin
23:25 19.08.2019 77.240.103.XXXZáleží na úhlu pohledu. Pokud budu hodnotit celek pak máš možná pravdu. Pokud budu hodnotit zlepšení oproti loňsku, pak takový McLaren odvedl fakt dobrou práci třeba i ve srovnání právě s Ferrari. Pokud budu hodnotit ambice a jejich plnění, pak u Ferrari odvedli opravdu špatnou práci. A to jsem měl na mysli. Nebo si snad myslíš, že Tiffosi jsou z jejich výsledků nadšeni a obdivují je? Ty možná jo, ale já jsem přesvědčen o opaku. -
Duncan66
20:22 20.08.2019 212.96.178.XXXS rozpoctem ferrarri je spatna prace, pokud nedokazes drzet s temi nejlepsimi a zatapet jim.
To bys nebyl moc dlouho sefem tymu, kdybys rikal, ze jsi odvedl dobrou praci, kdyz si drzis odstup od tymu, ktere maji trikrat mensi rozpocet, nez ty
-
-
-
odin
06:14 20.08.2019 77.240.103.XXXAno je. Ale já věřím spíše v činy, kterými tým podporuje své piloty, než v plané kecy.
A co se týče umístění obou pilotů Ferrari? Tak tam si nejsem jistý, že by fans Ferek zrovna jásali nad současným jejich postavením. Tobě to nejspíše stačí. Hlavně, že je Vettel alespoň před svým týmovým kolegou...-
jon
11:25 20.08.2019 90.176.154.XXXPravdou zůstává, že Ferrari letos odvedlo mizernou práci na voze. Je fajn, že piloti stojí za svojí stájí (co jiného jim také zbývá), ale máš pravdu, že tato prohlášení alá Brojler asi ničemu moc nepomohou. I když, narozdíl od Brojlerových vizí Ferrari na té bedně bývá. -
-
-
-
-