DISKUZE K ČLÁNKU Audi představuje koncept PB18 e-tron: Radikální vize supersportu budoucnosti stvořeného nejen pro okruhy

Audi poprvé představuje stylistickou studii na akci Pebble Beach Automotive Week v kalifornském Monterey. Čistě elektricky poháněné Audi PB18 e-tron se prezentuje jako radikální vize supersportovního automobilu budoucnosti. Mimořádně široká a nízká karoserie, zřetelně inspirovaná aerodynamickým tunelem a závodními okruhy, signalizuje již svým čistým vzhledem zaměření na jízdu na limitu. Koncept a vzrušující design navrhlo nové designérské studio Audi v kalifornském Malibu, v němž důsledně pracují na budoucím rozvoji designérského stylu značky. Technický koncept studie PB18 e-tron profituje z mnohaletých zkušeností vícenásobného vítěze série Le Mans. Odpovědnost za realizaci měli experti dceřiné společnosti Audi Sport GmbH, zaměřená na sportovní vozidla. Označení „PB18 e-tron“ poukazuje na prestižní přímořské letovisko Pebble Beach i na technické geny, které studie sdílí s úspěšným závodním vozem Audi R18 e-tron kategorie LMP1.

 zpět na článek přehled všech diskuzí
Vážení čtenáři, diskuze u tohoto článku již byla uzavřena. Pokud shledáte jakýkoliv příspěvek nevhodným, urážlivým, vulgárním či vaši osobu jakkoliv poškozuje, využijte prosím možnost nahlášení, která je dostupná u každého příspěvku. Obratem se takovým příspěvkem budeme zabývat. K diskuzi můžete využít naše další články.
Zavřít reklamu