DISKUZE K ČLÁNKU Alonsův kontrakt je dlouhodobý. Indy 500 v příštím roce padá
Alonsův kontrakt není jen na jeden rok. Dokonce prý neobsahuje ani výstupní klauzuli, která by mohla být zásadní. V příštím roce totiž končí kontrakty některým pilotům v Mercedesu, Red Bullu i Ferrari.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Alonsův kontrakt je dlouhodobý. Indy 500 v příštím roce padá
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Pikaso
13:50 20.10.2017 77.104.216.XXXNo jak jsem psal k minulému článku u tohoto tématu, jsem opravdu překvapen, že k odhalení smlouvy došlo už teď. Věřím, že připravená a napsaná je již delší dobu, ale prostě jsem si myslel, že se oznámí až za určitých podmínek a ty ještě podle mě nenastali. No ale aspoň všichni vědí na čem jsou. -
-
vojtano
10:46 20.10.2017 80.188.35.XXXTo jsou hodně rozdílné úhly pohledu: již dříve jsme se zde dozvěděli, že Mercedes, Ferrari, RBR i Renault se vyjádřily v tom duchu, že nemají místo nebo zájem o FA, ten ale situaci prezentuje následovně: "Byla tu řada možností, mluvil jsem se všemi, co měli zájem. Ze všech nabídek se nakonec McLaren ukázal jako nejpřesvědčivější...". Znamená to, že ona řada možností a nabídek byla mimo F1 nebo to byly týmy středu a konce pole, které ale potřebují spíš jezdce - platiče, nikoliv donedávna nejdražšího pilota? Bez doplnění kontextu to působí jako bajka o kyselých hroznech.-
-
-
Situs
11:43 20.10.2017 85.70.164.XXXTy je vidět přece nemusíš. Já bych si také přál vědět podrobnosti smlouvy a o čem všem se jednalo, no dozvím se časem zlomek, třeba i ty z toho co tě zajímá. Byla tam nabídka Williamsu? Proběhlo něco s Renaultem? FI? Uvažoval vůbec reálně Alonso o někým jiným v F1? Použil je jen jako vyjednávací kalkul? Co vše zvažoval kdyby F1 opustil? Já prostě nevím, ale nečekám že ti to krásně naservírujou jak přesně ty chceš.-
-
Situs
09:35 21.10.2017 85.70.164.XXX"Byla tu řada možností, mluvil jsem se všemi, co měli zájem. Ze všech nabídek se nakonec McLaren ukázal jako nejpřesvědčivější..."
...... jako vážně? To je to tak hrozné že se nad tím musíš tak pozastavovat a kritizovat to? Za mě je to prohlášení rozhodně pravdivé a to že v jeho prohlášení o prodloužení s McLarenem teda nezmínil že má zavřené dveře k týmům co teď dokážou vyhrávat (a ještě je měl asi vyjmenovat nebo co), tomu se může divit jen pořádnej Fernandův kritik. -
-
-
-
-
-
Situs
10:24 20.10.2017 85.70.164.XXXMyslím že je to především o tom jak se jim bude dařit. Alonso už bude chtít mít před sebou viditelný cíl a pokud nebude daleko, budou se k němu blížit, pak Alonso rád setrvá. V opačném případě mu smlouva nejspíše umožní skončit. No McLaren potřebuje mít velmi dobrý příští rok, i kvůli Alonsovi, ale především pro sebe. Zájem budou jistě přitahovat, teď ještě aby k tomu přidali výkony, přijdou sponzoři a jejich peníze, sami to dotovat věčně nebudou. -
uzivatel002202
10:19 20.10.2017 185.14.233.XXXPříspěvek byl smazán na základě porušení podmínek diskuze.
Aktuálně
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
-
Neděle
- Závod (7:00)
Průběžné pořadí šampionátu: