DISKUZE K ČLÁNKU Ferrari údajně nabídlo Vettelovi nový kontrakt. Jak by to bylo s Kimim a kolik by si Němec vydělal?
Italská stáj dle francouzského média Auto Hebdo nabídla tříletý kontrakt Sebastianu Vettelovi. Němec ale chce, aby s ním nadále jezdil i Kimi.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Ferrari údajně nabídlo Vettelovi nový kontrakt. Jak by to bylo s Kimim a kolik by si Němec vydělal?
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
SergioPÉREZ
23:05 17.07.2017 78.108.155.XXXJestli to Kimiho vůbec bude bavit dále dělat podržtašku kontroverznímu Vettelovi. Jen si Kimi vzpomeň teď na Monaco jak si mu musel darovat toto cenné vítěztví, a od té doby si úplně oněměl.-
-
jon
23:59 18.07.2017 194.228.11.XXXNeříkám, že Kimiho nezačínají brát jako týmovou dvojku, ale máš naprostou pravdu, že si to dělá sám. Jezdí hodně laxně a Vettela prostě nestíhá. Byť bych byl rád, kdyby to bylo opačně, protože Vettel rozhodně není můj oblíbenec, ale kvůli tomu si nebudu nalhávat, že je to jinak. :-)-
-
-
-
-
-
-
-
-
Mike17
09:34 20.07.2017 185.149.128.XXXA nebylo by lepší vzít nějaké nemehlo, co si sedačku ještě zaplatí, než vyplácet miliony někomu, kdo není schopný jezdit se špičkovým vozem na špici?
Každý přestup je útěk? Alonso taky utekl do Mclarenu? Kimi utekl do Ferrari? Tak jo. Já si jen všiml, že v tom roce Vettel nehledal chyby na všech okolo, jako loni jistý mistr světa. A na rovinu přiznával, že Ricci odvádí lepší práci. Nějaký pláč jsem nezaznamenal. Ani loni s Kimim, když část sezony jezdil Kimi líp, jsem si nevšiml stížností na strategie nebo techniku. Takže nevím, proč by měl brečet letos.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
uzivatel001890
16:52 17.07.2017 213.226.251.XXXJá myslím, i doufám, že půjde k medvědům - i přes to, že ti budou tím pádem mít přetlak dobrých jezdců.
Podle mě ten požadavek na Kimiho, je kvůli získání času a přitlačení na Ferrari, protože to nejspíš nevezme Kimi - určitě ne za bůra! ... Marchione dojede na svou nevycválanost a osvěžující takt
(Prost se Sennou a podobné dvojky občas byli i když tak vysoký součet zdaleka nebyl (myslím počtů titulů) také mohli chvíli jezdit spolu, to se na rok dva snese aby Ham a Seb jeli společně, zvláště bude li to 4:4 a u docela solidně vedených Medvědů!!! Ale bude to zároveň asi mazec .... ve vysílačkách to bude peklo :))) - tedy pokud budou mít dobré auto samozřejmě-
Hr3bec
00:30 18.07.2017 213.155.254.XXXŽe by šel do Mercedesu moc nevěřím. Není jediný důvod. Momentálně tam mají klid + jezdce co jsou schopni obsazovat první dvě místa. Já myslím, že se Bottas osvědčil víc než dobře a myslím, že si tím vyjel už další smlouvu do budoucna. Mercedes by tím nezískal nic...jen problémy. Spíš bych to viděl tak, že Kimi pude a příští rok Vettela ve Ferrari už úplně připraví o rozum Alonso :-D A nevěřím ani tomu, že by Vettel neprodloužil....kam by asi tak šel. Jediné potencionální volné místo je podle mě ve Ferrari místo Kimiho a to je Vettelovi k ničemu.-
jon
00:35 18.07.2017 194.228.11.XXXFernando by si ho dal jako predkrm. :-) Hlavni chod v podani Lewise by bylo to, co by pro nej byla meta ke zdolani. :-) Hlavne by Vettel zabrecel, protoze Fernando by byl chvili zticha, v par zavodech ho zadupal a pak by zacala politika a to by Vettel nedal. :-)))
-
-
jon
00:30 18.07.2017 194.228.11.XXXJen at si ho nechaji v Maranellu, do Stuttgartu nam ho netahej. Jestli se ma do Mercedesu vratit Nemec, tak jedine Nico. Ten neknoural a makal. Porazil Lewise bez zbytecnych podpasovek (byt to tak obcas mohlo vypadat) a tim ma a vzdy bude mit jednou provzdy muj maximalni respekt.
Jinak mame ted Valterriho a uz zacina vystrkovat ruzky a Lewis uz se probudil a jde do toho se zapalem, takze momemtalne opravdu spratku netreba. :-)))
-
-
SergioPÉREZ
14:56 17.07.2017 78.108.155.XXXNevěřím, že FERRARI v tomto složení ani letos, ani příští sezonu získají Titul.
Věčně druzí