DISKUZE K ČLÁNKU V prvním tréninku nejrychleji zajel Schumacher, Alonso a Maldonado zastavili své vozy
MONZA - 1. TRÉNINK; V prvním tréninku byl nejrychlejší Schumacher následován Buttonem. Dobrý začátek víkendu pro Mercedes podtrhl třetím místem Rosberg. Alonso a Maldonado kvůli technice odstavili své vozy.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: V prvním tréninku nejrychleji zajel Schumacher, Alonso a Maldonado zastavili své vozy
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
-
-
Dyzl-
12:15 07.09.2012 94.113.26.XXXMotory Jsou zde výborné informace i statistiky, docela by se mi i zamlouvalo uveřejňování tabulek použití motorů ev. i dalších komponentů které podléhají penalizaci.
Tedy pokud mi něco neuniká, práce mi nedovolí zde sledovat až tak pravidelně a podrobně.
Zajimalo mne, zda Alonso trenoval na motoru použitém ve Spa. Předpokládám tedy, že ani dokonalá diagnostika nemůže prokázat nějaké případné negativní změny v motoru po ráně ve SPA a můj skromný názor je, že na jeden z nejdůležitějších závodů sezóny pravděpodobně použijí nový motor.
-
uzivatel000324
12:22 07.09.2012 80.242.32.XXXMotor nemusel byt priamo zo SPA mohol mat uz odjazdene aj 3-4 preteky... Myslim ze informacie o motoroch nie su nikde verejne tabulky co koluju po nete nemusia byt na 100% presne...
dodo-
-
-
-
-
-
-
erdedy
21:40 07.09.2012 95.103.122.XXXNo vo FIA media centre byval techreport aj so statistikou. Postupne (co ja viem minuly rok?) to techreport obsahoval uz len sem-tam... Je mozne, ze tento rok to neni vobec...(?)
Sice som ho uz dlhsiu dobu nehladal ale proste byvalo (fakt nekecam, vazne).
Ked sa tam teraz hrabem (raz za cas), tak skor hladam "ine" info - napr. sekciu "stewards decision", nech vieme "kto koho natrel a zaco" atp...
P.S.: je mozne (50/50... nepotrebne veci mazem), ze mam nejake stiahnute este v praci. Ak, tak postnem.
Ale myslim, ze nemusim - Ty mas urcite pristup k ich archivu, nie?
P.P.S.: tak sa pekne v tych Tatrach... hmmm ... ...teplo obliekajte! Bude zima. OK - "Tatransky caj" si daj. "Zainteresovanym" je jasne, ze ma az dvojaky ucinok:
1. Oblecie Ta
2. Horske slnko je svina - treba sa chranit! Najlepsie "ten vyssi" ochranny faktor. Vyraba sa aj 72-ka (damy poznaju ako tzv. totalny "sanblok")
A fotky? Akosi to tam viazne. (viem, neni casu...)-
Petr
22:37 07.09.2012 78.157.160.XXXNe, tam to už není delší domu, tech. report už před 2 roky osekali, ale nevím jestli tam někdy vůbec bylo kdo v kterém závodě použil které číslo motoru (klidně se podívej do svého archivu).
Týmy kolem toho dělají taky zbytečné cavyky, nevím, proč by to nemohlo být běžně přístupné.. F1 obecně v poskytování informací fanouškům stále dost dluží.. Je tam tolik zajímavých věcí, žel občas si nepřejí, abych se o urč. věcech zmiňoval.
Tatry: Ja zimu dobře snáším, Tatranský čaj jinak znám..
Fotky - ja měl toho večer hodně, ale přibývají tam stále. Pokud není článek, koukni do fotogalerie [odkaz na stránku] a klikni dole na GP Itálie nebo nastav si filtr - rok: 2012, závod: GP Itálie (Monza), určitě jich z dneška spoustu najdeš. Filtr je skvělou věcí (jinde ho myslím široko daleko nenajdeš) - můžeš si najít svého oblíbeného pilota/auto (popř. nějakou kategorii ze zajímavostí) ve vybraném závodě, v podstatě cokoliv (nastavuješ tím pohled do obsáhlé databáze).
-
-
-
-
-
-
-
-
Aktuálně
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas