DISKUZE K ČLÁNKU Webberův sloupek: Jak prožíval Velkou cenu Indie a jak hodnotí další kolizi Massy s Hamiltonem?
Mark Webber se ve svém dnešním sloupku pro BBC vrací k Velké ceně Indie. Hovoří o potížích, kterým čelil ve svém závodě, a rozebírá další kolizi Felipeho Massy s Lewisem Hamiltonem.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Webberův sloupek: Jak prožíval Velkou cenu Indie a jak hodnotí další kolizi Massy s Hamiltonem?
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
Sanco
13:54 04.11.2011 XXXTy mluviš velke moudra kamo .. TAkže kdyby masa nejel idealni stopu tak ham ho předjede jasny jak facka. To ale neni zavod prece abych nekoho poustel !! ? ? A Hamilton je jako mamčin york ! je z anglie , je maly , a hlavu strči do každe diry aniž by veděl co ho čeka !!!
-
-
-
-
-
David
07:49 04.11.2011 XXXTak to je teda dobrý, to je teda objektivní jak pr***. Tak to by ale taky znamenalo že je tu spousta zatrpklejch McLarenistů protože co je anketa McLaren vs něco (ať piloti či stáje) vždy McLaren či jeho jezdci vedou. Včera jsem ještě došel na to že tu někteří lidi používají více IP adres, zřejmně aby si nahnali plusy a zvyhli si tak ego.
-
-
-
-
-
Lumix
17:11 03.11.2011 XXXNo to je úplně jiná situace. To s tím nemůžeš vůbec srovnávat. Je to rozdílné, jako nebe a dudy. Tady to byl závodní incident, možná spíše trošku více Massova chyba, ale ani jednomu bych trest nedal, spíše bych si je oba pozval na kobereček a probral to s nimi. A co se týče kolize Schumi a Petrov, je to bez debat. Jednoznačná vina Petrova a trest odpovídal zločinu.
-
-
uzivatel000324
14:30 03.11.2011 XXXPodla mna je tu jeden velky rozdiel a to ze tato zatacaka bola velmi rychla na prebiehanie... HAM am bol moc optimisticky urcite by ho tam nedokazal prebehnut hlavne nie ked vobec nebol pred MAS.
dodo-
David
18:49 03.11.2011 XXXUrčitě a hlavně když věděl že je to massa měl počkat na rovinku a bez riskování ho předjed. Hlavně by si nepoškodil vůz a mohl bojovat aspoň o bednu. Ale zdá se mi že Massa dostal trest aby to mezi nimi skončilo. Kdyby z toho vyšel jako vítěz zase by se prsil já já já.
-
-
-
uzivatel000249
14:13 03.11.2011 XXXkdyby-kdyby-kdyby ... a co kdyby Massa pribrzdil, ako Hamilton ? boli by obaja na rovnakej úrovni, obaja by prešli bez kontaktu cez zákrutu, a v ďalšej by už bol Hamilton vpredu ... co kdyby ...
-
-