DISKUZE K ČLÁNKU Renault nesouhlasí s napomenutím pro Hamiltona

Tým Renault vyjádřil ústy svého šéfa Erica Boulliera nesouhlas s příliš mírným postihem jezdce McLarenu Lewise Hamiltona za nesportovní chování, kterého se měl dopustit při bránění opětovnému předjetí ze strany Vitaly Petrova.

 zpět na článek přehled všech diskuzí

Diskuze: Renault nesouhlasí s napomenutím pro Hamiltona

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 19, poslední 06.04.2010 21:28 Vložte komentář

Zobrazit příspěvky: všechny podle vláken všechny podle času

  • Petr

    Petr

    XXX
    To, ze to vidime jinak je v poradku (z meho pohledu i zadouci). Od toho jsou diskuse ;)

    Nez bych se pustil do nejakeho vysvetlovani, urcite sis vsiml, co se deje po startu - kolikrat piloti meni smer jizdy? Vice nez jednou.. a ne jen Hamilton. Proc nepadaji tresty? Proto, ze tyto manevry jsou legalni. (Ale i mimo start, to co udelal Lewis nebyl ojedinely pripad).

    Pokud Hamilton jasne porusil pravidla = proc nedostal trest, ale jen napomenuti? Pokud tim branil predjizdeni, muze smer zmenit 1x, ale on to udelal 3x - jasne poruseni predpisu, za coz by nasledoval trest (ne jen napomenuti). Renault v tom nic nebude podnikat, proc?

    Protoze se nejednalo o braneni v predjizdeni - proc ho Petrov kopiroval a klickoval s nim? Kdyz chtel predjet, mohl rovnou, ne? Nemusel si vubec nechat branit. Holt to nebylo nasazeni k predjeti, chtel diky nemu nejdrive ziskat vetsi rychlost, nepredjizdel. Kdyby to bylo jinak, Hamiltona vezme drive, jelikoz mu ten nekolikrat "uhnul." Ten ho chtel jen "urvat" z toho vzduch. pytle, ne mu branit.

    + 0 / − 1

    ohodnotit kladně záporně

    Reagovat Nahlásit
Zavřít reklamu