PROHLÁŠENÍ po závodě: "Chtěl jsem toho příliš," omlouvá se Leclerc

Jana Šrámková / Robert RoBertino Pavelka / MaMa, 24. dubna 2022, 17:12 Google+

Double pro Red Bull a zklamání pro Tifosi. Jak hodnotí dnešní závod v Itálii jednotliví piloti a představitelé týmů?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Max Verstappen a Charles Leclerc na tiskové konferenci

Max Verstappen a Charles Leclerc na tiskové konferenci | foto: Red Bull Content Pool

Sdílejte článek

RED BULL

Max Verstappen, 1. místo
Včera i v pátek jsme na to šlápli a vypadalo to na silný víkend. Dnes nebylo jasné, jak to bude kvůli počasí a nikdy nevíte, jak na tom budete... Jako tým jsme udělali vše správně a myslím, že ten double je opravdu zasloužený. Něco podobného se nezískává snadno, ale šli jsme si za tím od začátku víkendu. Důležitý byl start, ale nejen ten. Hodnocení podmínek na trati, přezutí pneumatik na hladké, neudělat žádnou chybu... Protože když vedete, určujete rychlost a je to vždy trošku náročnější, ale všechno jsme to pěkně zvládli.

Sergio Pérez, 2. místo
Při těchto podmínkách a počasí to bylo na trati dost náročné, takže získat double právě za těch podmínek je pro tým skvělý výsledek. Měli jsme letos i smůlu, takže je to skělé. Myslím, že to byl intenzivní souboj, skoro půl závodu. Měl jsem to celé pod kontrolou, ale potom nás Ferrari začalo po zastávce v boxech stíhat. No a tak jsem se jen snažil bojovat a pořádně zahřát pneumatiky. Myslím, že nejdůležitější bylo neudělat chybu. Protože v takových podmínkách je to náročné. Začátek roku byl pro nás náročný, takže jsem rád, že se celý tým dnes usmívá. Cílem je první místo. Myslím, že pořád ještě trošku chybí, abychom se zlepšili a přiblížili se stupni nejvyššímu. Ale jsem moc rád, že to dnes získal Max.

Christian Horner, šéf týmu
Je to fantastické. Získali jsme jen o bod méně než je možné maximum během víkendu. První a třetí místo včera a dnes double a nejrychlejší kolo k tomu. To bylo to povzbuzení, které jsem po zklamání z Austrálie potřebovali. Oba jezdci jeli naprosto skvěle, protože jsme trošku riskovali a zkusili pár novinek, což je vždy náročné, když máte jen jen jeden trénink. Ale zaútočili jsme hned od první chvíle. Oba byli neuvěřitelní, Max i Checo předvedli neskutečný výkon a double je odměnou pro celý tým. Měli jsme skvělou strategii, ale díky patří i všem v továrně. Jejich tvrdé úsilí a práce po zklamání z Austrálie... Vrátili jsme se a tohle je jeden z našich nejlepších výsledků.


MCLAREN

Lando Norris, 3. místo
Samozřejmě je to trošku překvapení. Byl to úžasný závod, skvělý víkend. Tým si to zasloužil. To, kde jsme byli v prvním závodě k zisku pódia. Skvělá práce! Všichni do toho vložili spoustu času a úsilí. Já mám také rád tyto podmínky, vždy se mi v dešti celkem daří. Byl to skvělý víkend, tvrdá práce se vyplácí.

Daniel Ricciardo, 18. místo
Nejprve jsem si myslím, že do mě Carlos narazil, ale byl jsem to já, kdo vrazil do něj. Myslím, že jsem najel na obrubník, jak jsem se snažil si udělat místo. Ale pamatuji si, že jakmile jsem tam najel, začalo to klouzat a potom Carlos zatočil a já jsem ho nabral zezadu. Jakmile se to stalo, viděl jsem ho se roztočit a říkal jsem si, že to vůbec není zábava. Takže to zkazilo závod mě i jemu. Samozřejmě jsem za to zodpovědný já, nemyslím, že se mi zablokovala kola, ale byly to náročné podmínky. Omluvil jsem se mu. Nyní se podívám na opakované záběry, abych se podíval, jestli jsem mohl udělat něco jinak, nebo jestli to prostě jen klouzalo. Nevím, možná jsem mohl udělat víc. Možná jsem mohl být opatrnější, jet pomaleji. Ale pokud byste to udělal, někdo narazí do vás. Být konzervativní občas znamená vystavit se většímu riziku. Není to lehké. Omluva nic nezmění, ale alespoň nyní je to vše, co mohu udělat.

Andreas Seidl, šéf týmu
Třetí místo pro Landa je důsledkem tvrdé práce a zvládnuté strategie. Jel dnes skvěle. Po dobrém startu tvrdě pracoval, staral se o pneumatiky a zvládl odstup na ostatní auta. Dostal se do dobré pozice, aby využil případné příležitosti. Bohužel Daniel měl kolizi s Carlosem, která poškodila jeho vůz a bylo vlastně po závodě. Ale i tak poskytl týmu důležitá data. Výkon na této trati ukazuje potenciál vozu, který postupně odemykáme. Nicméně musíme být realisté, čeká nás dost práce, abychom náskok těch před námi snížili. Naši mechanici však předvedli skvělé zastávky v boxech a celému týmu děkuji. Byl to intenzivní víkend. Nyní pojedeme domů si odpočinou a analyzovat, co jsme se tu naučili, abychom se připravili na návštěvu v Miami.


MERCEDES

George Russell, 4. místo
Musíme najít lepší kompromis, protože dnes jsme měli štěstí. Je to dobrý výsledek, ale obecně startujeme moc vzadu. Čtvrté místo je dost nečekané. Jsem za ten výsledek rád, ale budeme dál pracovat, abychom získali víc. Měl jsem dobrý souboj s Kevinem a Valtterim, to jsem si hodně užil. A děkuji za podporu. Trápíme se oba stejně (s Hamiltonem). Když je auto mimo správné provozní okno, skoro to ani nevypadá, že je to závodní auto a špatně se řídí. Co se Lewise týče, ten bude silnější, vrátí se, o tom nepochybuji. Bude na mě hodně tlačit. Myslím, že takhle to ale prostě občas hodí během závodního víkendu. Měl jsem dobrý start, nevím, co se stalo na startu mu. On ale bude zpět. Motivuje a tlačí tým a to je inspirující. Nezvykám si na tuto pozici, protože vím, čeho je schopný.

Lewis Hamilton, 13. místo
Nemyslím, že by další DRS zóna pomohla. Asi by to nebyl žádný rozdíl. Tento víkend budu chtít určitě zapomenout. Šampionát? Do něj určitě nezasáhnu. O tom není pochyb, ale stále budu tvrdě pracovat, jak nejvíc to půjde, abychom to nějak otočili a napravili.

Toto Wolff, šéf týmu
George jel opravdu skvěle, když vezmeme v úvahu auto, které řídil. Měl vůz nastaven na mokro a ne sucho a zvládl to, skvělá jízda! Co se Lewise týče, zmáčkly ho Alpiny. Nedá se tu předjíždět, pokud jste ve vláčku v DRS vzdálenostech. Viděl jsem, co zvládl George v čistém vzduchu, ale není to dost dobré pro šampionát, není to dost pro mistra světa. Musíme to auto napravit. Před Miami se na to podíváme, myslím, že můžeme udělat pokrok v tom, jak autu rozumíme. Je to další den, jen prostě musíme pochopit chování vozu a vyvíjet ho, abychom vyřešili to skákání.


ALFA ROMEO

Valtteri Bottas, 5. místo
Dnes jsem se závoděním bavil! Vždy je dobré získat body, závod byl z naší strany silný a v autě jsem se cítil opravdu dobře. Jsem spokojený s průběhem, i když při zastávce v boxech jsme něco ztratili, ale odvážíme si deset bodů, takže to beru. Trochu mi zatrnulo na začátku závodu, kdy jsem se nemohl vyhnout Ricciardovi, když kolidoval se Sainzem, ale naštěstí jsem žádné poškození neutrpěl. Auto bylo rychlé, zvláště na středně tvrdých pneumatikách; na samém konci jsem dostihl Russella, ale na pravé zadní pneumatice jsem měl puchýřky, což mě stálo nějaký výkon. Tým pracuje opravdu dobře, vládně výborná atmosféra a je hezké vidět, že včerejší vylepšení dnes na trati fungovala. Je před námi ještě spousta práce a mnoho závodů, takže se můžeme ještě zlepšit a zažít podobně úspěšné víkendy.

Guanyu Zhou, 15. místo
Není to výsledek, kterého jsem chtěl dosáhnout, ale pořád je tu spousta pozitiv, které si z tohoto víkendu odnáším. Nejde jen o výkony, které jsem během tří dnů předváděl, ale také jak rychle jsem se ve sprintu dokázal vypořádat s rychlostí. Víkend začal lépe, než jsem očekával, kvalifikace byla dobrá, ale včerejšek náš výsledek hodně degradoval. Vždy je těžké se z boxové uličky dostat do první desítky, když jsem konečně zdolal Latifiho williams, byly další vozy přede mnou už hodně daleko. Další průběh závodu byl bezproblémový, stále mohu těžit z věcí, které jsem se v obtížných podmínkách přiučil - jsem si jist, že se v příštích závodech vrátím mnohem silnější.

Frédéric Vasseur, šéf týmu
Byl to opravdu silný závodní víkend a dovézt za dva dny dohromady dvanáct bodů je zaslouženou odměnou. Naše vylepšení fungovala, na ni navázala skvělá práce týmu a mechaniků, byli neuvěřitelní jak v pátek, tak v sobotu večer, kdy jsme posílili týmového ducha dvěma úspěšnými přestavbami. Závod přinesl několik pozitiv - Valtteri byl opravdu rychlý a až do posledního kola bojoval o 4. příčku. Guanyu měl po včerejší nehodě těžkou úlohu, ale po startu z boxové uličky se dokázal dostat přes několik soupeřů. Odnášíme si z tohoto víkendu hodně pozitiv a to nejen z hlediska výsledku, ale také kvůli formě našeho postupu během všech tří dnů a rozhodně máme potenciál na to, abychom v dalších závodech byli ještě lepší.


FERRARI

Charles Leclerc, 6. místo
Dal jsem do toho úplně vše a nakonec to bylo přes limit. Omlouvám se týmu a všem fanouškům, kteří nás podporují. Místo třetího místa je z toho šesté. Vrátíme se silnější.

Je to velká škoda. Co se stalo před těmi hodinami, jsou to detaily a je to součást závodění. Ale věřím, že právě ty hodiny se stát neměly. Třetí místo bylo to nejlepší, v co jsem mohl doufat, neměli jsme rychlost na víc. Byl jsem příliš chamtivý a zaplatil jsem za to a ztratil sedm potenciálních bodů, je to prostě škoda. Ty body jsou cenné v boji o šampionát a tohle by se opakovat nemělo.

Carlos Sainz, nedokončil
Viděl jsem, že jsem s Charlesem neměl nejlepší start, musíme se podívat, co se stalo. Nicméně jsme čistě najeli do druhé začátky. Daniel jel přes obrubník a nechal jsem mu dost místa, ale musel mu uletět předek vozu a narazil do mě. Opět jsem se zasekl v kačírku a bohužel jsem nemohl udělat vůbec nic jinak. Je to těžké, chtěli jsme dobrý závod před domácími fanoušky a chybělo ještě 63 kol, takže dostat pecku ve druhé zatáčce je špatné. Tyhle momenty jsou součástí života sportovce a dnes jsem byl na řadě já. Pokud budu dál tvrdě pracovat, jsem si jistý, že přijdou i ty dobré okamžiky.

Mattia Binotto, šéf týmu
Pochopitelně jsme nespokojení. Myslím, že musíme mít dál hlavu vztyčenou. Je to součást motosportu, některé závody se mohou pokazit a to se dnes stalo nám. Ale myslím, že stále máme konkurenceschopné auto a musíme si dál udržet úsměv a těšit se na další závody. Co se zastávky Charlese týče, nebylo to nezbytné kvůli pneumatikám a neudělali jsme to kvůli nejrychlejšímu kolu. Prostě jsme to udělali, protože jsme se domnívali, že to byla nejlepší možnost získat nějaké další příležitosti. Věděli jsme, že Red Bull by možná zareagoval, takže by to byl "restart" na nových pneu. Charles útočil na Péreze, takže si myslím, že to byla správná volba a zkusili jsme to. Ale udělal malou chybu. I tak je to něco, co se může stát vždy a neměli bychom být zklamáni. Red Bull byl hodně silní a víme, že vyvíjejí vůz. Ale před dvěma týdny jsme měli nejlepší auto my. Dnes je to obráceně, ale bude to tak i nadále. Tady jsme byli v kvalifikaci druzí a bylo mokro. Na suchu jsme měli dobrý sprint. Red Bull bude velmi silný. My to budeme brát závod po závodě a jdeme dál.


ALPHA TAURI

Juki Cunoda, 7. místo
S dneškem jsem samozřejmě hodně spokojený, už jenom proto, že jsem získal body na domácí trati. Na tribunách se na nás dnes dívala spousta lidí z továrny, každé kolo jsem je viděl mávat vlajkami AlphaTauri, a to mě povzbuzovalo. Je to mé poděkování všem, kteří v týmu tak tvrdě pracují. Rychlost dnes byla opravdu dobrá, nečekal jsem, že závodní tempo bude tak silné, ale během týdne se nám podařil jistý pokrok, dnes předvedený výkon je pro mě uspokojením.

Pierre Gasly, 12. místo
Byl to frustrující závod, uvízli jsme ve vláčku DRS a s maximální rychlostí, kterou jsem měl k dispozici, jsem toho moc nezvládl. Až do tohoto víkendu jsme měli v kvalifikaci skvělé výkony, ale tentokrát se nám nedařilo, takže jsme se ocitli hodně vzadu. Musíme přijít na to, jak se vrátit k lepším kvalifikačním výkonům, hned v dalším závodě. Na Miami se hodně těším, trať vypadá velmi zajímavě, jsem rád, že tam budu závodit.

Franz Tost, šéf týmu
Byl to opravdu vzrušující závod. Rád bych poblahopřál týmu Oracle Red Bull Racing k zaslouženému double. Max a Checo kontrolovali tempo po celý závod, odvedli opravdu fantastickou práci.

Pokud jde o nás, měli jsme také úspěšný závod. Juki odstartoval dvanáctý a už po prvním kole byl desátý. Zajel skutečně skvěle, předjel mnoh soupeřů a skončil na sedmém místě. Od pátku působil konkurenceschopně, takže si myslím, že si vybudoval dobrý základ pro další závody. Pierre se naopak celý týden trochu trápil a v závodě nebyl schopen předjet vozy před sebou. 

Nyní musíme analyzovat data a zjistit, co musíme změnit, abychom v Miami náš výkon zlepšili. Aktualizace představené pro tento víkend fungovaly dobře a nyní je třeba vůz vyladit tak, aby naši piloti pravidelně končili na bodech. Vzhledem k tomu, že se jedná o domácí závod, mnoho zaměstnanců Scuderia AlphaTauri si dnes mohlo závod užít na tribunách, takže bylo určitě skvělé, že si mohli vychutnat výborný výkon Jukiho. Chci poděkovat všem v týmu jak ve Faenze, tak v Bicesteru, kteří k našemu úspěchu přispěli.


ASTON MARTIN

Sebastian Vettel, 8. místo
Týmu se dnes dařilo opravdu skvěle, maximalizovali jsme vše, abychom dokončili závod na 8. místě. Je to pro tým důležitý výsledek, protože všichni v této sezoně pracovali opravdu tvrdě. Je jasné, že jsme v pátek a v neděli těžili z chladných a vlhkých podmínek, ale stále jsme potřebovali využít příležitosti, které se nám naskytly. Dosáhli jsme toho také pomocí dobré strategie, kdy jsme udělali zastávku v boxech pro suché pneumatiky ve správný okamžik. Možná jsme v tomto závodě neměli čiré tempo, ale zvládli jsme udržet pneumatiky a dojeli s oběma vozy na bodech. Je skvělé získat nějaké body a teď se už těšíme do Miami.

Lance Stroll, 10. místo
Pro tým to byl dobrý víkend a je skvělé vidět oba vozy na bodech. Dnes to byl pro nás zasloužený bod, protože byl na nás po celý závod vyvíjen velký tlak, nemluvě o proměnlivých povětrnostních podmínkách. Na začátku závodu jsme podali dobrý výkon. Všichni bojovali s přehřívajícími se pneumatikami a vysychající dráhou, ale drželi jsme [Lewise] Hamiltona za sebou a tlačili na [Jukiho] Cunodu před námi. Jakmile jsme obuli střední směs, pokračovali jsme v dobrém tempu a ujeli autům za námi. Jsem rád, že jsme tento víkend podali lepší výkon a využili co nejvíce příležitostí, které se nám naskytly. Kvalifikace a závod byly v chladnějších a mokrých podmínkách, což nám možná vyhovovalo. Dnešek si užijeme, ale v nadcházejících závodech budeme nadále bojovat.

Mike Krack, šéf týmu
Sebastian i Lance zajeli v dnešních mokro-suchých podmínkách skvělý závod. Za mokra se Sebastian v prvním kole probojoval na deváté místo a poté pohodlně závodil v top 10 po celý závod. Jak trať osychala, byl jedním z úplně prvních jezdců, kteří to riskli přešli z přechodných pneumatik na suché. Tým a on vyhodnotili tuto zastávku perfektně a Sebastian pak hladce jel na 7. pozici až do závěrečných kol, kdy klesl na osmé místo. Stejně tak Lance dnes odpoledne nechyboval. I on odstartoval dobře, v úvodním kole si vytvořil pozice a užil si fantastický, temperamentní souboj s [Jukim] Cunodou. Po zastávce se usadil na 10. místě a odolal tlaku aut za ním, za což získal svůj první bod v sezoně. Byl to rušný a vzrušující závod – a jen my a Red Bull Racing jsme dnes dokázali oba vozy přivézt na bodech. Víme, že máme před sebou ještě dlouhou cestu, ale výsledek dnešního odpoledne je skvělá vzpruha pro celý tým – jak tady v Imole, tak v továrně.


HAAS

Kevin Magnussen, 9. místo
Opět jsem získal body - včera i dnes - takže to je dobrý víkend. Když jsem se kvalifikoval jako čtvrtý, byly zpočátku naše ambice hodně vysoké, ale musíme být také realističtí - dosáhnout na body ve sprintu i závodě, to už je hodně dobré. Zpočátku na intermediate jsem se dostal na páté místo a držel dobrou rychlost. Pak ale trať vyschla a na slicks jsme přešli trochu pozdě, takže nás někteří soupeři předstihli. Dnes máme dva body, celkem tedy tři za celý víkend - opravdu hodně slušný výsledek.

Mick Schumacher, 17. místo
Bohužel jsem hned na začátku ztratil pozici a pak jsem se musel vracet zpátky. Bylo to hodně těžké, Williams byl na rovinkách hodně rychlý, takže jsem neměl šanci se dostat dopředu. Doufal jsem, že budu rychlejší. Vůbec nic mi nevyšlo, ale kráčím dál a učím se, pokusím se dostat dopředu a příště chci určitě být lepší.

Günther Steiner, šéf týmu
Přál bych si ještě lepší výsledek, ale po čtyřech závodech si domů vezeme další tři body a myslím, že ty lepší výsledky ještě přijdou. Nebyl to pro nás ideální závod, zvláště když se Mick v prvním kole roztočil, což ho srazilo dozadu - na suchých pneumatikách jsme pak nebyli dost rychlí a ostatním nestačili. Musíme pokračovat v práci a dostat se do takové pozice, abychom ve středu pole byli vpředu a ne na opačném konci. 


WILLIAMS

Alex Albon, 11. místo
Pro nás to byl pozitivní víkend. Měli jsme nové zadní křídlo, které nám opravdu pomohlo. Ukazovali jsme slušné tempo. Jen škoda, že nám těsně unikly body. Doufal jsem, že DRS bude aktivováno o pár kol dřív. V ten moment jsem totiž měl větší rychlost než některá auta před námi a s DRS bych je mohl okamžitě předjet. Ale děláme pokroky, to je nejdůležitější. Těším se do Miami.

Nicholas Latifi, 16. místo
Byly to tady velmi podobné podmínky jako minulý rok. Jsem proto rád, že jsem auto dostal až do cíle. Je to pro mě důležité, protože má důvěra v letošní monopost ještě není tam, kde by měla být. Navíc naše tempo v závěru závodu na střední směsi bylo relativně slušné.

Dave Robson, šéf výkonu vozu
Byly to dnes náročné podmínky, což způsobilo, že před námi stála některá těžká rozhodnutí, ale jako tým jsme je zvládli a můžeme být spokojeni. Alex odjel velmi dobrý závod ve skupině jezdců, která mezi sebou neustále bojovala. Jen škoda, že jsme nemohli získat pár pozic navíc v době, kdy jsme poprvé přezuli na suché gumy, protože naše tempo bylo v ten moment opravdu dobré. Nicholas také odjel slušný a kontrolovaný závod. 


ALPINE

Esteban Ocon, 14. místo
Nakonec to pro nás byl frustrující závod, kde jsme nezískali žádné body. Pro mě to bylo od začátku složité a výsledek z kvalifikace ohrozil zbytek mého víkendu, takže když se nad tím zamyslíte, kde jsme dnes byli před penalizací, tak to není špatné. Trochu nám chybělo závodní tempo, a nakonec jsme nebyli dostatečně rychlí, abychom se dostali na body i bez pětisekundové penalizace. Je to opravdu úzká boxová ulička, ale při rozboru se na to podíváme, abychom zjistili, zda se tomu dalo předejít. Poučíme se a půjdeme dál, už teď se těším do Miami.

Fernando Alonso, nedokončil
Byl to pro nás další nešťastný závod této sezóny. Začali jsme slušně a posunuli jsme se na osmé místo, ale na pravé straně mé podlahy a na sidepodu bylo hodně poškození, takže jsme neměli jinou možnost než odstoupit. Je to smůla, protože malá kolize s Mickem [Schumacherem], která nebyla úmyslná, zničila naše auto a závod. Po Austrálii cítím, že jsem mohl na šampionátu získat 20 nebo 30 bodů, a mám jen dva. To je smůla! Je to dlouhá sezóna a ve hře je ještě hodně bodů k získání.

Laurent Rossi, výkonný ředitel
Prostě a jednoduše, tento víkend byl pro tým zklamáním a je to první závod sezóny, kdy odjíždíme bez bodů. Musíme zajistit, aby se to letos neopakovalo, protože máme mnohem silnější potenciál. Jako tým se musíme zlepšit v mnoha oblastech a také musíme rychle odstranit chyby, máme-li dosáhnout našich ambiciózních cílů. I když se cítíme frustrovaní dnešním výsledkem, budeme s ním počítat jako s další motivací, abychom tento pocit během roku nezažili. Věřím, že tým bude i nadále tvrdě pracovat a příště se v Miami odrazíme.

Vytisknout

Diskuze: PROHLÁŠENÍ po závodě: "Chtěl jsem toho příliš," omlouvá se Leclerc

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Lando Norris po startu zádovu v Austrálii

McLaren doufá, že i letos dokáže ve vývoji předčit své soupeře. Kdy nasadí další novinky?

Lewis Hamilton s Mercedesem W15 v Bahrajnu

Alonso už nepovažuje Mercedes za atraktivní. Zůstává u Aston Martinu, opět s Hondou za zády

Sebastian Vettel

Vettel k Mercedesu a Sainz k Red Bullu? Vyjádřují se Russell i Marko

Max Verstappen s Red Bullem RB20

"Maxe už letos nikdo nedostihne," mrzí Wolffa. Hamilton odešel z tiskové konference

Alexander Albon a celý Williams zatím mají ke spokojenosti hodně daleko

PROHLÁŠENÍ po GP Japonska: Rozjásaný Cunoda, pohřební nálada u Williamsu

Juki Cunoda rozjásal davy domácích fanoušků

GP JAPONSKA: Pohodové vítězství Red Bullu, Ferrari strategicky na výši

McLarenům se kvalifikace mimořádně vydařila

PROHLÁŠENÍ po kvalifikaci: Red Bull na koni, u McLarenu vládne bojovná nálada

Max Verstappen bez konkurence opanoval kvalifikaci na okruhu Suzuka

KVALIFIKACE GP JAPONSKA: Red Bull zpět na vítězné vlně, úspěšný McLaren, potrestaný Mercedes

Aston Martin přivezl do Suzuky několik drobných aerodynamických změn

Poslední trénink opanovaly Red Bully s Mercedesy v zádech, Ferrari ztrácí

Oscar Piastri vyhrál podivný trénink v Suzuce

První trénink přerušen po nehodě, v druhém se víc stálo než jezdilo. Vyhrál ho Piastri

  • Pátek

    • Trénink ()
    • Kvalifikace ()
  • Sobota

    • Trénink ()
    • Závod ()
  • Neděle

    • Závod (9:00)

Průběžné pořadí šampionátu:

1. VERSTAPPEN, 2. PÉREZ, 3. L... Celé pořadí

dní | hod | min | sek

reklama

Doporučujeme

Charles Leclerc bude chtít na čtvrtý letošní závod hodně rychle zapomenout

GP EMILIA ROMAGNA: Double Red Bullu umocnilo černý den Ferrari

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Alonso už nepovažuje Mercedes za atraktivní. Zůstává u Aston Martinu, opět s Hondou za zády

  2. McLaren doufá, že i letos dokáže ve vývoji předčit své soupeře. Kdy nasadí další novinky?

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud