DISKUZE K ČLÁNKU Chyběla mi příležitost, teď ji mám, říká Pérez. Věří si na titul?
Bude to pro něj životní šance a Sergio Pérez moc dobře ví, že ji nesmí propásnout. Mexický pilot má s Red Bullem ty nejvyšší ambice.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Chyběla mi příležitost, teď ji mám, říká Pérez. Věří si na titul?
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
» daaviid23
(Hlasovali 3 lidé)
22.01.2021 14:14
V současné situaci neexistuje dobrá řešení, pouze… »
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
-
-
Situs
14:26 22.01.2021 88.102.38.XXXHonda se to rozhodla vzdát, je mi to líto ale kvůli tomu zmrazit všechno a hned a ještě dorovnat průtokoměrem, to se mi teda vůbec nechce, proč. To už si teda vezme přidělený motor RedBull a bude šoupat nohama, co jako.
Honda urychlila vývoj motoru a ten na rok 22 nasazuje teď. Ostatní se z toho maj po.... a jen se přizpůsobit se zapomenutím jejich vlastního programu? Mě přijde že se zbláznili.-
-
-
-
-
jon
20:17 22.01.2021 90.176.154.XXXKdo seje vítr, bouři sklízí. Je smutné, že to ovlivní rovnou dva týmy a jeden z nich je i přes vliv Marka stále sympatický.
Zpět k tématu, souhlas ve všem. Ty motory dostaly zelenou, protože se přes ně má posouvat technologie hybridů, využítí bio paliv apod. RB celou dobu žije v přesvědčení, že auto dělá pouze šasí. Automobilky musí sypat těžké prachy do motorů, aby byly tam, kde jsou. Tak nějak nepochybuji o tom, že když přiběhnou k Ferrari nebo Mercedesu a navrhnou, že se o celkové roční náklady motorové divize šábnou jak dva kamarádi po posezení u pivka, tak s dodávkami motorů nikdo nebude mít problém.
-
-
-
-
-
-
-