DISKUZE K ČLÁNKU Valencie má domácího vítěze - Alonsa. Na pódium vystoupal i Räikkönen a Schumacher
VALENCIE - ZÁVOD; Po odstoupení Vettela, Hamiltona i Grosjeana vítězí ve Valencii Fernando Alonso. Na druhém místě dojel Räkkönen. Třetí místo získává Schumacher.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Valencie má domácího vítěze - Alonsa. Na pódium vystoupal i Räikkönen a Schumacher
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
odin
16:49 24.06.2012 77.240.96.XXX
Celkem oběktivní shrnutí. Jen poznámka k Maldonadovi. Zatímco Kimi se před Maldonadem stahnul a přišel o dvě místa, Hamilton se s ním zbytečně pouštěl do prohraného souboje a přišel o vše. Jen aby Hamíkovi právě tyhle body v závěru nechyběly.
skejpa
16:41 24.06.2012 89.103.81.XXX
Na Valencii Na to, že se to jelo ve Valencii, jsme viděli hodně zajímavej závod. Asi trochu frustrace v případě Vettela a Grosjeana ale takovej je život. Mě osobně nejvíc mrzí, že to Kimi nedotáhl na vítězství ale druhé místo taky krásné. Měl i super start, jen ho tam maldonado parádně zaříznul. Když už jsme u toho Maldonada, tak to je případ... Rychlej sice je ale ten kluk prostě nemá mozek. Podle mě poškodil i Hamiltona ale to je asi věc názorů. A nakonec Fernando. Ač mu nefandím, ten kluk je prostě dobrej :-) Dneska si to pohlídal, když už mu to spadlo do klína... Možná kdyby Ham nezdržoval Kimiho, mohlo to být ještě zajímavý ale 4 sec už stejně bylo hodně.
Ať už má na tu VC každej nějakej názor, nuda to letos nebyla. Kdyby ale tahle VC příští rok nebyla, moc by mi to asi nevadilo.
Ať už má na tu VC každej nějakej názor, nuda to letos nebyla. Kdyby ale tahle VC příští rok nebyla, moc by mi to asi nevadilo.
Duncan66
16:33 24.06.2012 89.29.32.XXX
taky si myslim, ze ho mel Lewis uz pustit, ale je to bojovnik a do cile chybelo cca 1,5kola, a on bojoval. Takze rozum veli pustit a mit 12. bodu, ale srdce veli zkusit urvat podium a mit tech bodu 15. Nejhorsi na tom vsem je, ze porad slysime jak je Ferrarri spatne a Alonso vede diky darovanym bodum vsech ostatnich o 20 bodu. Misto toho nebyt chyb Mcl tak by Lewis v klidu vedel minimalne o stejny pocet bodu
skejpa
16:30 24.06.2012 89.103.81.XXX
Podle mě to byla chyba Maldonada. Je to magor. Byl mimo trať a chtěl se vrátit - nesmysl. Mohl ho předjet o pár metrů dál. Když by byl na trati, Hamilton by ho nechal - stejně jako nechal Grosjeana. Možná to někdo viděl jinak ale podle mě za to mohl Maldonado.
Hr3bec
16:26 24.06.2012 78.80.38.XXX
Lewis to pohnojil tim, že musel vědět, že Maldonada už posledni kolo stejně neudrží a měl ho raději pustit. Ale Maldonado byl jednoznačně mimo trat a cpal se tam jak cvok....kdyby se normalně zařadil v dalším DRS useku by jasně předjel. Je to kretén a jasné vina Maldonáda, za jízdu mimo trat!
uzivatel000397
16:14 24.06.2012 90.178.29.XXX
Nj, je to asi na pořádně vášnivé diskuse. V každém případě, Hamilton mohl vědět, že Marmeládo je magor a držet se jistých bodů. Možná si myslel, že je jen magor o malounko menší a neodhadl to. Osobně si myslím, že Marmeládo když už byl mimo trať, neměl se cpát zpět do Hamiho. Je to ovšem jen můj skromný názor a sám jsem zvědav jak posoudí komisaři.