DISKUZE K ČLÁNKU Valencie má domácího vítěze - Alonsa. Na pódium vystoupal i Räikkönen a Schumacher
VALENCIE - ZÁVOD; Po odstoupení Vettela, Hamiltona i Grosjeana vítězí ve Valencii Fernando Alonso. Na druhém místě dojel Räkkönen. Třetí místo získává Schumacher.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Valencie má domácího vítěze - Alonsa. Na pódium vystoupal i Räikkönen a Schumacher
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Chim
23:37 25.06.2012 212.80.64.XXXZnova jsem se dneska s malým odstupem času podíval na záznam celého závodu. I když Alonsovi ke konečnému vítězství pomohlo štěstí v tom, že Vettelovi odešlo auto, nepamatuju si že bych někdy v minulosti viděl takový skvělý individuální výkon jediného jezdce v jednom konkrétním závodě. Až jednou Alonso ukoční kariéru, myslím že hlavně na tenhle závod se bude nejčastěji vzpomínat. -
Kapor
11:36 25.06.2012 194.160.178.XXXFernando vyhral zaslúžene,.. ...lebo tím Ferrari a ani on neurobili žiadnu zbytočnú chybu a to rozhodlo. Dobre jazdili aj dvaja ďalší majstri sveta Kimi a Michael a toto hviezdne zloženie na stupni víťazov utvrdilo všetkých nás o tom, že sú tam preto, lebo sú skutočnými majstrami volantu. -
anonym
21:42 24.06.2012 93.99.142.XXXPodívaná byla slušná,furt se něco dělo.Hlavně velká nadvláda Vettela mě překvapila.
Kdyby Vettel neodstoupil s velkou pravděpodobností by byl první on.
Na druhou stranu je třeba ocenit výkon Fernanda,který předjel vše co mu stálo v cestě a první místo za
to,že učinil závod zajímavým mu patří. -
anonym
19:52 24.06.2012 93.99.142.XXXCo to???MAldonado byl potrestán a za co???Hamilton byl jasně pomalejší odešli mu pneumatiky a Maldonado by nebyl jediný kdo by Hamiltona předjel,kdyby nevytlačil Maldonada.Toto uvedl Maldonado-
v oficiálním prohlášení Maldonado uvedl: "Hamilton mě vystrčil z dráhy a nenechal mi žádné místo. Přeskočil jsem obrubník a nemohl jsem se už nehodě vyhnout. Nevím, proč jel právě tak. Zkusil na mě velmi agresivní manévr." -
ladys
18:37 24.06.2012 178.23.219.XXXSuper závod Alonso předvedl perfektní výkon a navíc využil stoprocentně chyb soupeřů.
Perfektní výkon předvedli také Sumi s Webrem, kterým zafungovala perfektně strategie a na konci si parádně zapředjížděli
Hamilton opět ukázal, že není takticky vyzrálý a úplně zbytečně daroval body soupeřům.Na vinu u kolize si každý může udalat svůj názor.
Vettel byl do vyjetí safety caru uplně v jiné lize...-
Nasir
20:58 24.06.2012 188.175.176.XXXJak se dostali Schumi s Webberem tak dopředu? V závěru mi uniklo, jaké měli zastávky. Byli někde kolem 10, 11. místa, tak nevím, jestli jeli pak na měkkých, příp. před nimi ještě někdo stavěl. Pérez tam šílel na 7. místě s nejrychlejším časem, ale pak dojel za nimi.
-
-
anonym
18:05 24.06.2012 93.99.142.XXXPárááádnííí závod kterej byl po celou dobu napínavej od začátku až do konce.Hamiltonovi co se stalo ke konci si sasloužil jak za brždění Rosberga v kvalifikaci a za nedodržení rychlosti při žlutých vlajkách v závodě to že Maldonada vytlačil a pak mu nenechal prostor je chyba Hamiltona ostatně za zmíněné švindly přišel jeho spravedlivý trest K:O
Alonso bravo nejlepší se zase ukázal,ukázal jízdu nejlepšího z nejlepších.
-