Soupeři pozor, Ferrari se zlepšuje!

Massa, Felipe

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

FERRARI REVIEW; Ve Scuderii mají radost z dnešního výsledku - dostali se s oběma vozy do poslední části kvalifikace, v prostřední části dokonce zajeli čtvrtý a devátý nejrychlejší čas.

Felipe Massa, 8.:
"Vypadá to, že jsme udělali menší pokrok, ale jsme si vědomi, že je před námi ještě dlouhá cesta. Osobně mám radost z toho, že jsem opět mezi desítkou nejrychlejších pilotů v kvalifikaci a doufám, že mi zítra vyjde závod a skončím mezi nejlepšími osmi."

"Dopoledne se vůz ovládal velmi dobře, odpoledne jsme ztratili trochu výkonnosti kvůli přetáčivosti, za tu mohly zřejmě podmínky na trati. Zítra bude velmi horko a to může mít velký vliv na spolehlivost a výkonnost pneumatik. Musíme to zkusit a dojet do cíle pro nějaké body, snad nám k tomu pomůže KERS, zvláště na startu."


Kimi Räikkönen, 9.:

"Těžko bych dnes mohl být lepší než desátý. V prvních dvou částech kvalifikace se můj vůz choval lépe, než jsme čekali, ale v té poslední už jsem neměl žádné nové měkké pneumatiky, protože jsem použil všechny čtyři sady. Výkonnost vozu s KERSem se zlepšila. Zítřejší závod bude velmi náročný kvůli vysokým teplotám. Uvidíme, co se nám povede. Cílem je zabodovat."

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu