Reklama na Audi bez aut? Místo Quattra se objevil lyžař na poušti

Nová reklama Audi poukazuje na přednosti pohonu všech Quattro na každém povrchu

Nová reklama Audi poukazuje na přednosti pohonu všech Quattro na každém povrchu | foto: youtube.com

Audi spustila novou reklamní kampaň na vozy s pohonem všech kol Quattro, ve které však neuvidíte jediný automobil. Místo toho se však představý francouzský lyžař Candide Thovex, který se věnuje freeride lyžování na každém myslitelném povrchu. Tedy nejspíš s výjimkou sněhu.

Thovex je samozřejmě sponzorován automobilkou Audi, se kterou natočil nové fantastické video. Během něj tento několikanásobný vítěz X Games objel celý svět a předvedl nám sjezdové lyžování snad na každém typu povrchu.

Nová "reklama" na Audi Quattro vypadá jednoduše fantasticky (4:28) | zdroj: youtube.com

Od písku, přes štěrk, trávu, sopečný popel, vodu... dokonce se projel i po schodech Velké Čínské zdi. Jediný povrch, který v rozsáhlém součtu chyběl, byl sníh. A to měl přitom na sobě kompletní lyžařské oblečení.

Hlavním smyslem této reklamy je totiž poukázat na skutečnost, že když si lyžař může užívat lyžování i na jiném povrchu než je sníh, mohou řidiči úplně stejně těžit z pohonu všech kol Audi Quattro, který si většina z nás přeje hlavně při pohledu na první sněhové vločky. Audi zkrátka vzkazuje, že každé podmínky, ve kterých řídíte, jsou skvělé podmínky. Tedy pokud řídíte vůz s pohonem Quattro.

Je to sice zvláštní přirovnání, ale to nás příliš netrápí. Filmaři si totiž dali na tomto spotu skutečně záležet, takže nás čekají famózní záběry na extrémní sporty i na nádhernou krajinu. Pokud si tedy chcete alespoň na chvíli odpočinout, rozhodně vám doporučujeme se na spot podívat.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu