Fernandes: Dobrý vztah s Protonem utnul příchod Bahara

Fernandes, Tony

Fernandes, Tony | foto: Caterham F1 Team

Tony Fernandes dnes odhalil více podrobností týkajících se vzájemných vztahů s konkurenční skupinou Group Lotus. Veškeré dobré vztahy s mateřským Protonem jim údajně pokazil výkonný ředitel Group Lotus, Dany Bahar, ohledně jehož plánů je skeptický.

"Dany Bahar tvrdí, že potřebuje tým, který bude vyhrávat, ale to stejné potřebujeme i my. Nejsme v F1 kvůli prohrám," uvádí Tony Fernandes. "On si myslí, že na to mít nebudeme, ale nechápu, jak nás může po jednom roce takto posuzovat. Myslím, že za ten rok jsme odvedli velmi dobrou práci, o čemž podle mě nikdo v paddocku nepochybuje - navíc vzhledem k tomu, že jsme začali v září."

"Udělali jsme přesně to, co jsme řekli, že uděláme. Celý vztah s Protonem se pokazil po příchodu Danyho Bahara a je úplně zřejmé, že má svůj vlastní program, v němž s námi nepočítá. Nikdy Lotus Racing nenavštívil, nikdy se nepřišel podívat na to, co budujeme, myslí si, že Mike je ze staré školy.

Z pohledu značky tomu už vůbec nerozumím. Z pohledu někoho, kdo buduje více než devět let značku, která je známá po celém světě, to vůbec nedává smysl."

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu