Šťastný Trulli pro Toyotu vybojoval pódium

Trulli, Jarno

Trulli, Jarno | foto: Panasonic Toyota Racing

TOYOTA – REVIEW; Za Toyotu dnes startoval pouze Jarno Trulli, Timo Glock sledoval start z garáže po včerejší nehodě. TItalovi se pro tým povedlo vybojovat skvělé druhé místo a co víc, těsný souboj s Lewisem Hamiltonem si hodně užíval.

Jarno Trulli, 2.
Opravdu jsem si užil ´kvalifikační závod´s Lewisem, kdy jsem se k němu přibližoval. Nebylo to jednoduché. Po prvním pitstopu jsem ho těsně doháněl. Díky týmové strategii jsme ho dostali při poslední zastávce a pak už to pro mě bylo jednoduché, když nepočítám safety car. Myslel jsem, že restart pro mě bude obtížný s Lewisem těsně za sebou, ale znovu jsem se zvládl odtrhnout.
I když jsem hodně chtěl vyhrát, dnes to bylo nemožné, protože Vettel byl nezastavitelný. Je to dvojitý výsledek, ze Singapuru jsme přijeli se skvělým druhým místem Tima. Dorazili jsme sem a auto bylo okamžitě konkurenceschopné.
Tým je ve formuli jedna a dokazuje, že stále umí odvést dobrou práci. Jsou místa, na kterých musíme zapracovat, ale být na pódiu je fantastické . Je to výsledek celého týmu, inženýrů, pilotů, mechaniků. V týmu si užijeme spoustu legrace a odvedeme spoustu produktivní práce. Atmosféra je velmi příjemná.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu