Nevýrazný Williams si do závodu věří

Rosberg, Nico

Rosberg, Nico | foto: Williams F1 Team

WILLIAMS - REVIEW; Týmu Williams se v kvalifikaci nedařilo tak jako v trénincích - Kazuki Nakajimovi o 2 setiny unikl postup mezi nejlepších 10, Nico Rosberg si v poslední fázi vyjel 9. místo.

Nico Rosberg, 9.
Musím říci, že s dnešním výsledkem jsem velmi spokojený, protože ráno to s námi moc dobře nevypadalo. V kvalifikaci jsme bojovali s pneumatikami, protože teploty se dostali jen tak tak do pracovního rozmezí. V prvním kole pneumatiky nebyly nejlepší, ale v tom druhém se daly dohromady. V prostřední části se mi podařilo dobré kolo, sedmé nejrychlejší. Pro poslední část mi už ale nezůstaly žádné pneumatiky. Odvedli jsme nejlepší práci, jaké jsme byli schopni, a z páté řady mám radost. Máme silnou strategii, takže v zítřejším závodě máme na to si polepšit.

Kazuki Nakajima, 11.
Můj výkon je trochu zklamáním. Cítil jsem se dobře po celou dobu, když jsem ale náhle na konci mého rychlého kola ztratil čas. Auto se řídilo opravdu dobře, takže se budu muset podívat na má data a zjistit, proč jsem ztratil tolik času. Myslím, že máme šanci na dobrý závod. Potřeboval bych to, protože ty poslední se mi moc nepovedly. Mým cílem pro zítřejší den jsou body.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu