Prožij barumku naplno ve Zlatém jablku!

Roman Ordelt, 20. srpna 2017, 11:38 Google+

Zlínské obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko je letos mnohem více a aktivněji zapojeno do dění okolo Barum Czech Rally Zlín. Nadcházející sedmačtyřicátý ročník si můžete užívat již od začátku srpna právě ve Zlatém jablku. Každý týden jsou zde k vidění vystavené vozy od historických Bugatti či Audi přes dakarské speciály až po Škodu Fabii R5 z mladoboleslavské továrny.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Barum Czech Rally Zlín (CZE) | foto: Jakub Daniel Machálek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně  se stalo jedním z míst, kde je již teď možné zakoupit ve stánku nejen permanentky na letošní ročník barumky, ale rovněž široký sortiment se suvenýry, připravena je navíc i výstava fotografií z předchozích ročníků zlínské rally od autora Ivo Nováka, kterou doplníli také fotografie Petra Luska ze slavného Dakaru.

Pro všechny návštěvníky je připraven bohatý program, jehož zlatým hřebem bude úterý 22. srpna, kdy se od 18:30 hodin autogramiáda top posádek. Fanoušci se mohou těšit na známé tváře z domácí scény automobilových soutěží, a také na přední posádky mistrovství Evropy, jehož součástí Barum rally je. Autogramiády se zúčastní například pětinásobný vítěz zlínské rally a rovněž pětinásobný český šampion Jan Kopecký, úřadující evropský šampion a lídr Kajetan Kajetanowicz z Polska, Bruno Magalhaes z Portugalska, Bryan Bouffier z Francie, velmi rychlý Alexej Lukjaňuk z Ruska nebo Marijan Griebel z Německa. Vedle Kopeckého nebude chybět ani špička českého rallysportu, podpisy rozdají Pavel Valoušek, Tomáš Kostka, Jan Černý a další. Hlavním hostem autogramiády bude Roman Kresta, legendární pilot a trojnásobný vítěz barumky, který ohlásil návrat na soutěžní tratě po třech letech.

Připraveny jsou rovněž soutěže o velmi lákavé ceny. Na facebookovém profilu Zlatého jablka je připravena fotosoutěž, kde je hlavní cenou spolujízda v závodním voze nebo různé VIP balíčky. Ve vědomostní soutěži, které se mohou fanoušci zúčastnit přímo v obchodním centru, je pak možno vyhrát let vrtulníkem nad rychlostní zkouškou. Soutěž probíhá až do 24. srpna.

V neděli 27. srpna proběhne po cílové rampě Barum Czech Rally Zlín ve Zlatém jablku závěrečná tisková konference. Na tu budou stejně jako vloni pozvány tři nejlepší posádky v absolutním pořadí rally. Tisková konference bude veřejná pro všechny zájemce a uskuteční se stejně jako autogramiáda v přízemí budovy obchodního a zábavního centra. Čekají vás RALLY ZÁŽITKY V JABLKU a ty si rozhodně nenechte ujít!

Vytisknout

Diskuze: Prožij barumku naplno ve Zlatém jablku!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Neuville na korsickém asfaltu

Neuville odmítá, že se Ogiera pokusí v Německu zpomalit "špinavými" triky

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud