Zůstane Massa další tři roky u Ferrari?

Massa, Felipe

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Brazilec Felipe Massa je údajně těsně před podpisem smlouvy, která by mu zaručovala starty v monopostu Ferrari po dobu dalších tří let.

Tradiční účastník F1, Ferrari, by chtělo zachovat jezdeckou dvojici Fernando Alonso a Felipe Massa i pro příští rok. Zatímco Alonso přestoupil do Maranella teprve před letošní sezonou, jeho kolega Massa je u italské stáje už od roku 2006. Brazilec by už brzy mohl podepsat novou smlouvu.

"Chceme i v budoucnosti spolupracovat s Felipem. Plně věříme v jeho schopnosti," řekl šéf Ferrari, Stefano Domenicali. Podle brazilských žurnalistů by měl Massa svůj kontrakt s Ferrari prodloužit dokonce o tři roky. Tím by si Ferrari zajistilo služby tohoto 28letého jezdce minimálně do roku 2013.

Alonso, který hned při svém prvním závodu za Ferrari získal vítězství, má smlouvu podepsanou do konce roku 2012. To by znamenalo, že na minimálně další dva roky by zůstala jedecká sestava Ferrari neměnná. Momentálně oba jezdci Ferrari drží první dvě místa v pořadí jezdců a díky tomu je i Ferrari na prvním místě v poháru konstruktérů.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu