Whitmarsh: Jezdecká sestava bude fungovat

Whitmarsh, Martin

Whitmarsh, Martin | foto: McLaren

Martin Whitmarsh řekl, že se závodní sestavou McLarenu nebudou žádné problémy a tým se tak může těšit na novou dekádu. Brit doufá, že Button s Hamiltonem budou soutěživí ale čestní. Tým z Wokingu využívá služeb dvou ze čtyř mistrů světa ve startovním poli.

Whitmarsh vyslal jasný vzkaz pochybovačům, kteří si myslí, že by to u McLarenu letos mohlo dopadnout stejně jako v roce 2007 s Fernandem Alonsem a Lewisem Hamiltonem. „Máme extrémně zkušený a schopný tým a já cítím, že to je dobré i pro naše jezdce. Oba ví, že F1 bude v roce 2010 více o soutěživosti, než byla kdy předtím,“ říká týmový šéf.

„Spolupráce, vzájemné porozumění a sdílení vývojových dat z auta, to je v popředí každého v týmu. Musíme se v testech dostat na limit, abychom během víkendů nemuseli tolik jezdit, to je jediná cesta k úspěchu. Jenson a Lewis to plně chápou.“

„Proto jsem také nadšen ze spolupráce našich jezdců. Opravdu si myslím, že to ukáže sílu moderní F1. Samozřejmě bychom nemohli závodit, kdybychom naše jezdce “nedrželi na uzdě“, ale prioritou je mít výborné auto,“ zakončil Martin.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu