Wehrlein: Měl jsem štěstí, že jsem vůbec dojel do cíle

iM2, 21. července 2015, 17:29 Google+

Záložní jezdec Mercedesu v F1 a pilot trojcípé hvězdy v DTM přiznává, že ve druhém závodu na Zandvoortu, v neděli, měl velké štěstí, když po kontaktu s Audi RS5 DTM Miguela Moliny poškodil i svůj Mercedes C-Klasse AMG DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wehrlein, Pascal

Wehrlein, Pascal | foto: www.dtm.de

Sdílejte článek

Během druhého závodu v Holandsku došlo ke kontaktu mezi jezdcem HWA, Pascalem Wehrleinem, a jezdcem týmu Abt, Miguelem Molinou. Zatímco Španěl nedojel na následky havárie do cíle, Němec vyjel body za šesté místo.

Nicméně v důledku této nehody došlo i k poškození C63 AMG DTM - to zpomalilo tempo mladíka, který navíc v závěru závodu odolával tlaku Mattiase Ekströma jedoucího na Audi RS5 DTM. Švéd zažil velmi povedený závod, když po startu z 16. místa dojel 7.

"Měl jsem štěstí, že jsem vůbec dojel do cíle. Po té nehodě s Molinou bylo auto těžce poničené. Na konci jsem navíc musel tvrdě hájit svoji pozici. Bál jsem se, že dostanu defekt. 

img-responsive

I díky bodům z Zandvoortu je teď Pascal na dělené druhé příčce v tabulce DTM | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Moje řízení bylo úplně zničené. Také jsem postrádal několik aerodynamických částí auta." Nakonec se mu ale své místo uhájit podařilo, díky Vietorisovi a Paffettovi tak Mercedes do TOP10 dostal hned tři auta.

Vytisknout

Diskuze: Wehrlein: Měl jsem štěstí, že jsem vůbec dojel do cíle

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Red Bull

Da Costa: Nikdy jsem o sobě nepochyboval

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud