DISKUZE K ČLÁNKU McLaren potíže z testů vyřešil, Boullier ale "zázraky za noc" nečeká
Závodní ředitel McLarenu Eric Boullier přiznává, že jejich spolehlivost po přechodu na nového dodavatele motorů v předsezónních testech sice nebyla taková, jakou by si přáli, ale že všechny potíže v továrně vyřešil. Piloti, ač uznávají, že se s týmem mají o novém balíku stále hodně co učit, se už na Velkou cenu Austrálii hodně těší.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: McLaren potíže z testů vyřešil, Boullier ale "zázraky za noc" nečeká
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
uzivatel003243
11:56 20.03.2018 185.14.233.XXXUživateli bylo zakázáno přispívání do diskuzí. Opakovaně porušoval podmínky diskuze. -
-
jon
18:11 20.03.2018 194.228.59.XXXPrávě. Stačí prohlásit, že Alonso je pozitivní, vidí progres a vůbec všichni mají v nový program důvěru. To bych si nikdy nedovolil zpochybnit a přišlo by mi to nezávadné a motivační.
Jenže když zajedou v testech bídu, odkazují se na to, že to za 14 dní udělají znovu a lépe a do toho padají prohlášení, jak se testy vyvedly. No asi jsem potom opravdu zaujatý a mám na ně trojí metr, protože mě to přišlo jako úplný debakl. Podobnou frašku bych čekal u Toro Rosso/Hondy, Haasu nebo Sauberu. Ale ne u stáje s renomé McLarenu.
-
-
-
-
-
-
jon
18:01 20.03.2018 194.228.59.XXXMožná se Brojler podíval na záznam z testů a šel si s Brownem nalít čistého vína. Já fakt nevím, ale každý, kdo na to koukal jasně viděl, že tam je na Red Bull ztráta. Navíc se jich nikdo ze špičky neobával a většinou je jen zmínili mezi řečí. To už se víc mluvilo o Haasu. Ale je pravda, že stáje nevěděli to, co se ví v diskuzích zde na serveru. Naštěstí jsou ve sladkém nevědomí a Toto, Christian a Mauricio mají klidný spánek. Abiteboul s Haasem pořád žijí v naději a tak nějak pro ně svět zatím dává smysl.
-
-
-
-
Aktuálně
Alibismus FIA nebo snaha něco zakrýt? Vysvětlení podivného jednání kolem kvalifikační nehody Strolla
Poslední závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
-
Sobota
-
Neděle
Průběžné pořadí šampionátu:
1. VERSTAPPEN, 2. NORRIS, 3. L... Celé pořadí
Příští závod 24.11.2024