DISKUZE K ČLÁNKU Vettel nechápe, proč se Kubica chce vrátit až nyní
Situace na trhu s piloty je takřka uklidněna. O víkendu svou sestavu a nové zbarvení vozu představil Sauber s titulárním sponzorem Alfa Romeo a nyní zbývá již jediné místo u Williamsu po boku Lance Strolla.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Vettel nechápe, proč se Kubica chce vrátit až nyní
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Zix.
21:55 04.12.2017 78.102.247.XXXI přesto že by Kubica jel a neměl by nejspíš takový výsledky jako dřív a po roce nebo 2 by to zabalil (ať už dobrovolně nebo ne), tak mu fandim.
Už jen kvůli tomu příběhu, že se dokázal po tolika letech vrátit, i když to málokdo čekal. Navíc je bez debat nejzkušenější a Stroll by se od něj určitě mohl učit.
Jen nechápu co je do toho Vettelovi, Hulkovi a možná dalším pilotům. Tohle je čistě věc Williamsu a oni musí vědět jestli by jim na ten rok nebo 2 (na dýl by určitě to spojení nebylo) přineslo takovou reklamu a tedy i peníze, navíc Kubica možná nějaký má.
Navíc mimo Werhleina nepřijdem o žádnýho "supertalenta". Jedině toho mi případně bude dost líto, ale třeba mu Mercedes něco zajistí pro další roky.
- Kvyat by sice mohl ožít, ale v Toro Rosso hodně zklamal a další šanci bych mu nedával
- Sirotkin takovej talent neni a může fleka získat jindy, času má dost
- Di Resta už svojí šanci dostal a žádnej top tým neoslnil, tedy pochybuju že by se to stalo u pilota ve 32 a více letech -
-
-
Situs
14:34 04.12.2017 85.70.164.XXXO Kubicovi mám také pochybnosti, je to tím že já samo nevím jak dobře se při těch testech oproti ostatním ukazuje a jak na tom doopravdy je. Renault nepřesvědčil a dali přednost Sainzovi, u Williamsu to zatím nevíme. Ovšem ze strany Vettela mi přijde celkem úsměvné že naráží na to že by angažování Kubici bylo smolné pro mladé piloty, kteří se také chtějí dostat do kokpitu, proč zrovna zde má takovou námitku je mi celkem záhadou. -
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)
- Kvalifikace (19:00)
-
Sobota
- 2. Trénink (15:30 - 16:30)
- 1. Závod (19:30)