DISKUZE K ČLÁNKU Ferrari mělo podepsat Verstappena, s Räikkönenem nikdy titul nevyhrají, tvrdí Briatore
Podle bývalého týmového šéfa Flavia Briatoreho Ferrari udělalo chybu, když si nezajistilo budoucí služby Maxe Verstappena. S Kimim Räikkönenem podle něj můžou na vítězství v šampionátu konstruktérů zapomenout.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Ferrari mělo podepsat Verstappena, s Räikkönenem nikdy titul nevyhrají, tvrdí Briatore
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
vojtano
04:51 15.11.2017 85.161.163.XXXNeměl by ten děda raději přemýšlet, kam upíchnout Alonsa? Nebo ho FA vyhodil? Závěr kariéry mu podělal způsobem, jakému může konkurovat jen Emerson v Copersucaru svého bratra... Tak co nám ten podvodníček chtěl sdělit. No Kimi asi na požádání zeď nenapálí... -
Pepan
00:19 15.11.2017 89.24.157.XXXJá vím že teď vzbudím u některých vlnu emocí, ale Verstappena bych v současné době do týmu nechtěl, spíše bych si počkal na Ricciarda. Stačí se podívat do aktuální tabulky, kde Ricci Verstappena celkem jasně válcuje. A jako další argument bych použil i poslední závod. Navzdory tomu, že Ricci měl penalizaci deseti míst, v závodě dojel o pozici za Verstappenem. S ohledem na to, že na rozdíl od Lewise neměl poskládané fungl nové auto, je jeho výkon víc než obdivuhodný.-
johnny83
07:27 15.11.2017 193.86.226.XXXtak poslední závod pouze ukázal propastné rozdíly mezi nejlepší trojkou a zbytkem pole, v Brazílii to navíc byla spíš jen dvojka, i RB na čelo citelně ztrácel, ale pořád s obrovskym náskokem na zbytek, takže podobně by to u RB dopadlo, i kdyby zezadu útočil Max. U Merglu už si nejsem tak jistej, Bottas by to dotáhl max někam za Redbully si myslim, přestože Ham ostatní "objížděl" rozdílem třídy. Víc mě bavil Ricci, kterej v první zatáčce na brzdách ukazoval obrovský srdce a brzdil snad o 50m později než soupeři :-)-
uzivatel001890
07:42 15.11.2017 85.239.64.XXXJste mě ukecali - já pod dojmem Maxovi síly trošku zakolísal ohledně kvalit Riciho ... Jo třeba to fakt dá ... je Dobrej
Akorát by potřeboval super tým za sebou ... a není jasné, který je nejlepší Redbull patrně víc ovládne Verstapen a Ferrari může kdykoli spadnout do chaosu ... a u Mercedesu neni jisté, zda zůstane a když, tak motivovaný
Francouzi nejsou asi pro něj a Mclaren je nejasný ... s tím Renaultem
Ale snad se rozhodne dobře ... je to osvěžující borec - snad by mohl i maličko zdrsnět ... né moc a jen někdy ... Aby si Marko nemyslel, že mu bude stačit druhé místo... -
Pepan
09:55 15.11.2017 89.24.157.XXXPodle mě je Ricciardo komplexní pilot. Verstappen může být třeba rychlejší v kvalifikacích, ale v závodě dokáže zazmatkovat a v klubku vozů i někoho sestřelit. Ricciardo tyhle situace řeší s daleko větším přehledem a proto méně bourá. Teď je otázka, zda Max dokáže vyzrát nebo ustrne na současné úrovni a bude "bourák" třeba i za pět let. To je důvod, proč bych do týmu vzal Ricciarda a ne Vertappena. -
Petr Hloušek
17:59 15.11.2017 194.79.55.XXXkdyby RB nerozhodli o bezpečnostní 2. zastávce pár kol před koncem, tak by rozdíl mezi vítězem a lepším z RB byl jen okolo 15 vteřin.
Ricci není lepší, dostal letos pěkně nadělíno v kvalifikacích, na to kolik kdo má bodů už má vliv mnohem více faktorů než jen um pilota
-
-
-
-
GRAHAM
18:28 14.11.2017 77.236.218.XXXJe to jednoduché, má pravdu přeceda. To není nic proti KR, ale jedno je jasné. "Dvojka" a nebo ten bodově horší, musí občas obrat konkurenci o body. To povětšinou KR nedělá a je otázka zda je toho schopen. V tomto se láme chleba. Kimi 193 bodů a Bottas 280.
Prostě Kimi zaostavá za Vettelem v bodech světelná léta.A tam je ten problém.To nejde okecat.Už po 3 roky.
Dodnes (nic proti němu nemám) nechápu, z jakých důvodů je tak populární. Mistr světa je vlastně tak kapku náhodou, ale jasný měl nejvíce bodů, respektuji, ale jinak jezdecky mě vlastně zaujal jen párkrát a to jeden ročník v Mclarenu a pak paradoxně v Renaultu. Jinak na Top jezdce žádná sláva, myslím v módu že by měl být vždy TOP a to není.-
Petr Hloušek
18:03 15.11.2017 194.79.55.XXXKimimu jsem doist fandil, dřív byl fakt výbornej, ale co se vrátil z rally, není už to ten Kimi. Občas se zablýskne, ale opravdu jen občas
-
-
-