Schumi: Neodepisujte nás!

Schumacher, Michael

Schumacher, Michael | foto: Scuderia Ferrari

Michael Schumacher se nikdy nevzdává, letos má jedinečnou příležitost to dokázat.

Sedminásobný šampion znovu varuje, že Ferrari umí vstát z mrtvých a do boje o poháry se zapojit v jakkoliv těžké situaci. V Bahrajnu konečně pohrozil, ale závod nedokončil. V Imole už závod dokončil, ale největšímu rivalovi pouze pohrozil.

V Barceloně už znovu ani nepohrozil, ani závod nedokončil a vše nasvědčuje tomu, že Formule 1 opuští jednu slavnou éru, rudou éru překonání všech rekordů, éru Ferrari, éru Michaela Schumachera.

"Každý, kdo nás odepisuje, nás nezná," slibuje znovu největšímu fanklubu na světě Michael Schumacher. "Říkám to znovu - tato sezóná je dlouhá a ještě se toho stane hodně. Španělsko samozřejmě nebylo tím nejlepším na cestě k titulu. Ale ještě jsme ze hry nevypadli."

Před Ferrari, které už několikrát dokázalo zvrátit beznadějný stav šampionátu, varuje i Ron Dennis, šéf McLarenu: "Ferrari může najít nějaké nové řešení, Bridgestone může přijít s mnohem lepší gumou. Soupeře nesmíte nikdy podceňovat."

Možné je všechno a Formule 1 už mnohokrát ukázala, jak rychle se věci mění. Štěstí však přeje připraveným a zatímco v posledních pěti letech bylo nejlépe připravené Ferrari, letos tomu tak rozhodně není - a namísto obvyklého štěstí si vybírá jeden smolný závod za druhým.

Foto: Scuderia Ferrari

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu