DISKUZE K ČLÁNKU Zájem o Indy 500 v Evropě enormně stoupá. Bude z toho těžit i F1, myslí si Alonso
Fernando Alonso namísto tradiční Velké ceny Monaka pojede snad ještě tradičnější 101. ročník Indy 500. Toto rozhodnutí se setkalo s vlnou kritiky, ale čísla nyní ukazují, že pro motorsport jako takový by to mohlo mít přínos.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Zájem o Indy 500 v Evropě enormně stoupá. Bude z toho těžit i F1, myslí si Alonso
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Ashen
16:51 25.05.2017 93.99.124.XXXZdravim, naprosto souhlasim s to co napsa Duncan66. Je zde nekdo, kdo by k tomu mohl neco napsat, nebo aspon treba vyjadreni proc ... ? Chodim si sem pocist jiz nekolik let, ale az ted jsme se registroval a to jenom z toho duvodu, abych mohl podporit nazor Duncana(66). Ano, nasel jsem clanky o kvalifikaci na Indy i na jinych serverech, ale chtel jsem o tom precist zde. Dokonce ani kvuli Vam neblokuju v prohlizeci reklamy :-) -
Duncan66
16:16 24.05.2017 194.228.76.XXXNevim, jestli se tady prede mnou clanky schovaly, nebo jsem slepy, ale ja jsem po dobrych clancich o 1.-3. treninku nenasel vubec nic, jak Alonso a ostatni jezdili v patek a pote jak probihala vikendova kvalifikace a ze Alonso skoncil na famoznim 5. miste a bude startovat z druhe rady. Navic i format kvalifiakce je hodne odlisny od F1 a urcite by stalo za to v clanku ho popsat a zminit. Nevim jestli najednou prislo tydenni embargo nebo co se stalo, ale pro mne zklamani. -
uzivatel002255
14:12 24.05.2017 82.208.55.XXXŠašci vždy přitahovali pozornost, a Alonso je kašpar kolosální. Není divu že ho každý chce vidět. Něco jako náš Zeman, nikdo si ho neváží, ale všichni sledují každý jeho krok, kde co zas vyvede.. -
Situs
11:32 24.05.2017 85.70.164.XXXJe to tahoun a spousta lidí je na něj zvědavo. Většina hned určitě nezačne sledovat sérii Indy, ale rozhodně není vůbec špatné se takhle seznámit se závodem Indy 500. To že budu na tenhle závod sledovat i tréningy, to bych před měsícem rozhodně nečekal Pro samotnej závod je to neskutečné plus, tam si určitě mnou ruce, co se týče F1, určitě v Liberty Media nejsou nadšeni, ale také je možné že toho nějakým způsobem v jejich propagaci v Americe využijí, uvidíme. -