DISKUZE K ČLÁNKU Ferrari ovládlo poslední testovací den. Provázela ho smrt Johna Surteese
Osmidenní testovací šňůra se dnes uzavře, piloti naposledy vyrazí na trať, aby se pokusili doladit poslední detaily, pak už je čeká jen dvoutýdenní prodleva před prvním závodem tolik očekávané sezóny 2017.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Ferrari ovládlo poslední testovací den. Provázela ho smrt Johna Surteese
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
UltraStar22
15:37 10.03.2017 193.164.219.XXXDoufám, že to konečně to bude zase titul pro Ferrari po té delší době -
uzivatel001889
12:12 10.03.2017 178.255.168.XXXAch bože za co... Chápu, že při zcela nový koncepci pohoné jednotky bude mít Honda problémy, ale že to bude až tak špatný? Co vlastně ty šikmoočka přes zimu dělali? Copak ten křáp nikdy neběžel na dynamometru? Nikdy se v továrně nedělaly žádný testy? Mám pocit, že Honda si to vše jen spočítala na kalkulačce a ke všemu nechala výpočy dělat jen nezkušený stážisty... Frustrace dopadá už na samotný fanoušky včetně mě... A to nejsem nějaký zarytý fanda McLarenu, nedovedu si představit co to musí znamenat pro ty pravověrné a skalní fandy... Ještě že to nevidí Bruce...
PS: Ferrari letí jako o závod, to se musí nechat. Nicméně jsem jediný, kdo si všiml, že Ferrari mělo při testech pro Pirelli zadní křídlo velice podobné letošní specifikaci?
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)
- Kvalifikace (19:00)
-
Sobota
- 2. Trénink (15:30 - 16:30)
- 1. Závod (19:30)