DISKUZE K ČLÁNKU PROHLÁŠENÍ po závodě, kdy se Rosberg stal mistrem světa
Nico Rosberg se stal novým mistrem světa F1. Jak hodnotí dnešní závod v poušti jednotliví piloti a představitelé týmů?
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: PROHLÁŠENÍ po závodě, kdy se Rosberg stal mistrem světa
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Kevvin
22:35 27.11.2016 185.73.103.XXXUživateli bylo zakázáno přispívání do diskuzí. Opakovaně porušoval podmínky diskuze. -
uzivatel002169
18:11 27.11.2016 185.59.120.XXXJestli jsem dobře rozuměl tomu co se odehrávalo, tak Rosberg věděl, že při jakémkoliv pokusu o předjetí letí nemilosrdně z trati (ostatně jako obvykle). A na konci se toho začali obávat i bossové a proto to Loweho důrazné upozornění. Ham mohl brzdit ještě víc a potom ... -
Hr3bec
17:59 27.11.2016 213.155.254.XXXUž jen ty řeči že si to Rosberg za ty roky tvrdé práce zaslouží :-D F1 je charita a jde tam snad o to, kdo si co zaslouží za dlouhé léta práce? OMG :-DZa mě mu to letos spadlo do klína jen díky problémům Hama na začátku sezony a jednomu "novému" motoru co to odnesl jako jediný z motorů Mercedes. Wolf by si měl místo těch debilních keců sypat za Malajsii popel na hlavu minimálně do začátku další sezony.
+ to kolik RBR udělal chyb co je stálo bednu na konci sezony, kdy mohl mít Rosberg za svůj pomalý konec sezony konec nadějí, neudělali snad za posledních 6 let dohromady.-
Xinho
09:56 28.11.2016 193.245.40.XXXtak tak...a najradsej som mal vyjadrenia Mercedesu po Malajzii, ze chcu chlapcom zabezpecit auto bez poruch, tak aby technika nerozhodla o titule...farizeji
a ten RBR Lewisovi veru nepomohol, tym riskovanim so strategiou sa dobrovolne pripravili minimalne o 2 iste druhe miesta, co by Lewisovi stacilo k titulu...
-
-
Hr3bec
17:55 27.11.2016 213.155.254.XXXWolf je fakt případ. První má plnou hubu keců jak jim jde hlavně o PK a pak ať si to rozdají piloti. Teď zase změna. Sice chápu, že musel do medií vypustit něco podobného, aby nebyl za blbce, ale s tou poznámkou o tom že by měl Ham jezdit za RBR....aby se jednou nedivil a pak aby vůbec měl co oslavovat :-D Já to říkám pořád....každý tým by měl mít 1 auto a 1 jezdce. Tyhlety řeči a snaha se zavděčit atd.... Souhlasím, že Rosberg si titul zaslouží, ale ne za to že byl nejlepší, ale za to že hold jel konzistentně a vyžral všechno co mohl. Bohužel nevyhrál ten nejlepší a nejrychlejší, ale tak historie se ptát nebude. -
huhukoktejl
17:50 27.11.2016 37.48.0.XXXZa mne: Hamilton fantasticky! Malem mu to vyslo, mel to brzdit jeste vic. Gratulace Nicovi, ze to ustal, bylo to narocne, ale dal to. -
-
Kevvin
17:09 27.11.2016 185.73.103.XXXUživateli bylo zakázáno přispívání do diskuzí. Opakovaně porušoval podmínky diskuze.-
-
Kevvin
22:01 27.11.2016 185.73.103.XXXUživateli bylo zakázáno přispívání do diskuzí. Opakovaně porušoval podmínky diskuze.
-
-
-
Xinho
10:00 28.11.2016 193.245.40.XXXHamiltonov takticky vykon na urovni Schumiho, bez chyby zvladol hrat tuto hru cely pretek, bez toho aby ohrozil svoje vitazstvo...kloubuk dole, urobil to tak cisto a ferovo ako sa len dalo...suhlasim, ze si musel pomoct sam, kedze RBR sa posledne 4 preteky k nicomu nemal...
-
-
-
Alfred
17:07 27.11.2016 78.41.168.XXXTak já kdybych chtěl pošťouchnout Sebíčka, tak bych se na Hamově místě zeptal jak moc pomalu jsem měl jet aby to na Rosberga taky zkusil....poslední kolo s prázdným vozem zajel o 9 vteřin pomaleji než včera na poleposition, dokonce jel pomaleji než Alonso na McŠrotu...dnes víc než kdy jindy bylo vidět že Mergl jede vlastní ligu a i přesto Rosberg žádal o týmovku...inu dnes může být mistrem opravdu kdokoliv, stačí pouze sedět v tom správném voze.
Rosberg si tutul zaslouží, protože si vyjel víc bodů, ale lepší než Hamilton nebyl, není a pochybuji že kdy bude.-
jumpman
20:34 27.11.2016 178.255.168.XXXvíš ty co, zkus si najít záznam ze suzuky 1997 a pochopíš, že pokud ten vepředu má rychlé auto, nemá problém, ale chce jet pomalu a přitom se nenechat předjet, jde to i mnohem pomaleji než co předváděl hamilton a stejně ten vzadu předjet nedokáže. Tehdy dokázal irvine zdržet villeneuva o 17s během 3 kol a přitom jej villeneuve předjet nedokázal. Takže byl to od hamiltona špinavý trik? Za mě rozhodně ano, podle mě není rozdíl mezi tím, co předvedl hamilton a např. senna v roce 1990...-
Xinho
10:04 28.11.2016 193.245.40.XXXniektori nevedia prekusnut ani to, ked pilot jazdi hlavou...Lewisov vykon bol vcera bezchybny, urobil to co musel, pretoze pomoci od nikoho ineho sa nedockal...do nikoho nenarazil, nesundal z trate a ani neohrozil vitazstvo Mercedesu...klobu dole pred jeho jazdou
Schumi vyhral niekolko zavodov tak, ze Rubens par kol vhodne pozdrzal McLaren...riesi to niekto?
-
-
-