Max Verstappen dnes zažil "jeden z nejlepších pátků"

Max Verstappen v kvalifikaci v Malajsii

Max Verstappen v kvalifikaci v Malajsii | foto: Red Bull Content Pool

Verstappen skončil v druhém tréninku na čtvrté příčce, když se dokázal vklínit mezi jezdce Ferrari. Spokojený je zejména s delšími výjezdy.

"Myslím si, že je to dosud jeden z našich nejlepších pátků. Všechno pracovalo velmi dobře, ovladatelnost auta byla dobrá. Jsme docela spokojení, ale samozřejmě máme před sebou ještě spoustu práce."

"Bylo to pozitivní. Byl to dobrý pátek, řekl bych, že trochu podobný tomu v Malajsii. Samozřejmě se stále chceme zlepšovat, ale dosud mám při řízení dobrý pocit," řekl Verstappen.

img-responsive

Max Verstappen před závodem v Malajsii | foto: Red Bull Content Pool

"Bohužel, když jsme se snažili zajet rychlé kolo, tak přišel virtuální safety car, takže jsme museli zajet do boxů. Když jsme poté opět vyjeli na trať, tak mé pneumatiky byly málo zahřáté. Myslím si, že jinak bychom mohli skončit před Ferrari."

Na otázku, jestli je pro Red Bull reálná první řáda na startovním roštu v případě, že se vyplní předpověď a opravdu během kvalifikace příjde déšť, Verstappen řekl: "Uvidíme zítra. V tento moment je možnost velmi velká, takže se budeme snažit být blízko a snad nám zítra déšť pomůže."

"Bude pro nás dobré, pokud bude pršet. V dešti máme větší šanci, snad bychom mohli být blízko i Mercedesu," uzavřel nejmladší vítěz závodu v historii Formule 1.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu