Znovu bodují oba Red Bully

Coulthard, David

Coulthard, David | foto: Sutton Images

I přes horší startovní pozici nakonec David Coulthard Christiana Kliena znovu předčil.

Red Bull (loňský Jaguar) zažívá začátek sezóny jako nikdy dříve. A to v době, kdy se to od něj nejméně čekalo. Dietrich Mateschitz si mne ruce a rakouští fanoušci jásají u televizních obrazovek, když vidí svého hrdinu v rakouském autě na bodovaných pozicích.

David Coulthard (6.): "Naše auto jelo bez jakýchkoliv technických problémů, jen se tady v Malajsii neřídilo tak dobře jako v Austrálii. Proto jsem v jednom kole udělal chybu ve čtvrté zatáčce, ale jinak byl závod v pohodě. Myslím, že musíme být spokojeni. Je to povzbudivý začátek sezóny a všichni v týmu si zaslouží uznání. Zvláštní dík patří Cosworthu, protože ti odvádějí skvělou práci. Posčítejme body a jedem do Bahrajnu."

Christian Klien (8.): "Byl to senzační závod, jsem opravdu šťastný. Letos jsem tu byl jistější, protože teď mám mnohem více zkušeností, ale i tak to bylo těžké a jsem moc rád, že jsem dojel do cíle. Start nebyl nejlepší, ale víme, na čem musíme pracovat. Ztratil jsem na startu dvě místa a potom to bylo hodně těžké, protože bylo vedro a pořád jsem jel za jinými vozy. Ale auto jelo docela dobře, jen bylo trochu nedotáčivé a zhoršovala se přilnavost zadních pneumatik. Ale celkově skvělý závod a mám radost z týmu."

Foto: Sutton Motorsport Images

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu