Renault jede pro další úspěch

Alonso, Fernando

Alonso, Fernando | foto: Lotus F1 Team

Fernando Alonso bude tentokrát chtít vyhrát před svým stájovým kolegou.

V Austrálii byl úspěšnější Giancarlo Fisichella, ale těžko soudit, který z pilotů byl opravdu rychlejší. Fernando Alonso měl v kvalifikaci smůlu na počasí a celý závod jel na hranici možností a probíjel se kupředu, zatímco Fisichella si s jistotou držel bezpečný odstup a neriskoval.

"Z pohledu řidiče cítíme velkou výhodu našeho R25 v rychlých zatáčkách. Sepang je tedy rozhodně jednou z tratí, na které se těšíme nejvíce," slibuje fanouškům Fernando Alonso, který v Sepangu předloni vybojoval svou první pole-position.

"Miluji tu trať. Je tam spousta dlouhých rychlých zatáček a je to okruh, na kterém se pozná skutečný potenciál vozů. V Melbourne se rozdíl mezi nejlepším a nejhorším autem projeví jen málo, protože jsou tam jen pomalé zatáčky, do kterých brzdí všichni stejně a znovu se rozjíždějí na plný plyn. Sepang je úplně jiný. Myslím, že uvidíme, co dokáže R25!"

V současnosti se Fernando Alonso připravuje na fyzicky náročný závod tréninkem na tropických pohádkových ostrovech Maledivách v Indickém oceánu.

Foto: Renault F1 Team

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu