Grosjean musel smazat videa: F1 je k sociálním médiím příliš úzkoprsá

Romain Grosjean v Brazílii

Romain Grosjean v Brazílii | foto: Lotus F1 Team

Podle Romaina Grosjeana je přístup F1 k sociálním médiím příliš úzkoprsý, F1 tak nemá dobře našlápnuto k získání nových fanoušků.

Formule 1 se podle pilota Haasu nestaví k sociálním médiím správným způsobem, protože tak přichází o potenciální fanoušky. Televizních diváků totiž ubývá, a naopak nabírají na síle média, jako je Twitter a YouTube. Není však tajemství, že se to Berniemu Ecclestonovi příliš nelíbí.

Romain Grosjean si ale stěžuje na to, že F1 je ke zveřejňování videí moc přísná. Pro Motorsport.com prohlásil následující: "Zveřejnil jsem na Facebooku live video z našeho natáčecího dne. A FOM mě požádalo, abych i všechna další videa odstranil. Měli jsme na těch videích více než milión shlédnutí."

img-responsive

Romain Grosjean s novým vozem Haas VF-16 při testech v Barceloně | foto: Haas F1 Team

"Myslím si, že je skvělé, že to umožňuje lidem sledovat F1 zevnitř a v zákulisí, ale není to povoleno. Vedení F1 je příliš úzkoprsé - mluví se o tom, že ztrácíme fanoušky, ale v dnešní době mají sociální sítě tak hodně uživatelů po celém světě. Nám však není dovoleno si je získat," zakončil Grosjean.

Diskuze:

Počet příspěvků: 9 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu