Vstupenky na Grand Prix až do vašich rukou!

Ano, skutečně je tomu tak. Ti z vás, kteří sledují naše stránky pozorně, a to včetně aktualit, již zjistili, že jsme se společností TicketStream pro vás, naše čtenáře, ale i náhodné návštěvníky, zprovoznili novou službu.

Hodně z vás se nás v uplynulém období dotazovalo na všechny možné otázky kolem vstupenek na některou z Grand Prix Formule 1. Vzhledem k tomu, že jsme v této oblasti příliš informováni nebyli, začala se redakce zabývat myšlenkou zprostředkování jejich prodeje. Přes jednání s několika subjekty se nakonec ukázalo partnerství se společností TicketStream, jako v tuto chvíli pro vás nejvhodnější a nejjednodušší řešení.

Máte-li již vážný zájem nebo uvažujete-li, zda by jste do takového výletu za skutečnou F1 šli, neváhejte navštívit server našeho partnera pro podrobné informace i možnost rezervace. Způsob převzetí přímo vámi vybraných vstupenek si rozhodnete taktéž sami a pokud budete mít zájem, budou vám doručeny až do vašich rukou nejen obrazně, ale i ve skutečnosti.

Redakce f1-news.cz pro vás připravila krátký a stručný návod, který najdete v sekci „Vstupenky na GP“ a pokud rádi zkoušíte vše na vlastní pěst, můžete si zkusit rezervaci přímo přes odkaz TicketStream v partnerech nebo kliknutím na banner na konci každého článku.

Úplnou spokojenost se zakoupením vstupenek i samotným závodem Formule 1 na vlastní oči vám přeje redakce f1-news.cz.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu