Lauda: S Wolffem o moc nebojujeme, jsme v harmonii

Toto Wolff a Niki Lauda - bojují tito dva o moc v Mercedesu?

Toto Wolff a Niki Lauda - bojují tito dva o moc v Mercedesu? | foto: Daimler AG

Dle Nikiho Laudy je nálada u Stříbrných šípů báječná. Rakušan také hodlá dodržet svůj kontrakt, který vyprší v roce 2017 a v budoucnu chce zůstat expertem německé RTL.

Je tým mistrů světa v problémech? Okolo německo-britského týmu začaly kolovat zvěsti, že se stáj aktuálně nachází v krizi. Posledně se britská media měla dokonce dozvědět, že se sportovní šéf, Toto Wolff, a předseda dozorčí rady, Niki Lauda, nepohodli kvůli týmovému duelu mezi Lewisem Hamiltonem a Nicem Rosbergem. Nad těmito spekulacemi ale okruhová legenda jen kroutí hlavou a hodlá Mercedesu udržet svoji věrnost.

V rozhovoru pro německý 'Frankfurter Allgemeinen Zeitung' Lauda jasně řekl, že jak na možné hádce v Brackley tak na zvěstích o jeho možném odchodu z funkce nic není a že se jedná o výmysly. "Není vůbec žádná diskuse, mám smlouvu do roku 2017 - a tu naplním. Nevím, kdo tyto věci neustále pouští do světa. Pravda je taková, že Toto a já pracujeme společně v harmonii a vše je skvělé," říká Niki Lauda.

img-responsive

S Totem nám to klape dobře... | foto: Daimler AG

Rakušan pak dodal, že se ho na možné turbulence uvnitř týmu ptal už po Grand Prix Mexika také jezdec Ferrari, Sebastian Vettel. Německý 'Bild' také přišel se zprávou, ve které popisoval budoucnost Laudy v roli experta německé televize RTL jako krajně nejistou. Také v RTL mělo dojít dle těchto zvěstí na neshody ohledně budoucího směřování vysílání. "Já chci, stanice chce také, pak to bude určitě rovněž stejně pokračovat," řekl Lauda o prodloužení jeho kontraktu, který končí.

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu