Ralf zatím s Toyotou spokojen

Zonta, Ricardo

Zonta, Ricardo | foto: Panasonic Toyota Racing

Toyota testovala minulý týden v Jerezu s oběma závodními piloty. Problémem bylo jen počasí.

Ralf Schumacher odjel v Jerezu za volantem Toyoty 173 kol s nejlepším časem 1:22.069s. Plánované testy aerodynamiky však značně zkomplikoval déšť.

"Bohužel, počasí bylo docela nepředvídatelné a nestálé," řekl na konci testů Schumacher. "Jezdili jsme s novými aerodynamickými díly pro příští rok, ale ani jednou jsme nejeli na suchu. Těžko tak můžeme vyslovovat závěry."

Do Španělska se Ralf vrátí tento týden k posledním testům v roce 2004. Potom mají všechny týmy na programu zimní přestávku, než znovu začnou testovat v lednu. Ralf doufá v lepší počasí, ale i za deště se za volantem Toyoty TF104/09B cítí jistě:

"Doufejme, že bude sucho a pokročíme dál v našem programu. Když pršelo, rozhodli jsme se zaměřit hlavně na kontrolu prokluzu a nové mokré pneumatiky od Michelinu. Ve čtvrtek jsme pracovali dopoledne, ale odpoledne bylo na trati moc vody a rozhodli jsme se raději nevyjíždět, než riskovat auto. V pátek jsme toho udělali hodně a srovnali jsme různé směsi pneumatik. Auto se na mokru ovládá dobře, takže stejně jako v Barceloně jsem byl příjemně překvapen."

Foto: Panasonic Toyota

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu