Webber spokojen s Williamsem

Schumacher, Ralf

Schumacher, Ralf | foto: BMW Motorsport

Australský pilot si od svého příchodu již zvykl na nové prostředí uvnitř týmu z Grove.

Po prvním testovacím týdnu s týmem BMW WilliamsF1 hodnotí Mark Webber svůj nový tým velmi kladně. Obě strany potvrzují spokojenost a výborné vztahy mezi mechaniky, inženýry a jezdcem.

"Měl jsem divný pocit," popisuje Mark Webber dojmy z minulého týdne, kdy s Williamsem testoval poprvé. "Připadal jsem si, jako bych do pit-lane vyjel poprvé v životě. Myslel jsem na vítězství. Tohle je tým, který pocit vítězství zná a ví, co je k tomu potřeba. To auto nabízí veliké šance. Je nejrychlejší, v jakém sem kdy seděl, o tom není pochyb. Prostě je všude o trošku rychlejší, a když to dáte dohromady, máte nové nejrychlejší kolo."

Mark na okruhu Circuit de Catalunya zajížděl velmi povzbudivé časy hned od prvního dne a v sobotu na mokru byl nejrychlejší. Všichni je v týmu hodnotili kladně a vítali jeho nadšení a motivaci. Je však třeba začít naplno pracovat a připravit se na příští sezónu.

"Patrick Head mi řekl jasně, co ode mne očekává," pokračuje Webber. "Chceme tolik vítězství, kolik jen bude možné získat. Je zde samozřejmě velký tlak. Ale ten přichází z obou stran. Ja na tým také tlačím."

Foto: BMW WilliamsF1 Team

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu