Jordan počítá s deštěm

Glock, Timo

Glock, Timo | foto: Jordan Grand Prix

Žluté monoposty Nicka Heidfelda a Timo Glocka odstartují díky Schumacherově penalizaci ze 16. a 17. pozice.

Vedoucí inženýr týmu Jordan James Robinson po kvalifikaci prozradil, že oba vozy jsou nastavené na mokro - tým sází na nedělní déšť, který se každou hodinou zdá být pravděpodobnějším. Přesto dnes na suchu podali oba jezdci solidní výkony a jsou právem spokojeni.

Nick Heidfeld (16.): "Moje měřené kolo se mi líbilo, byla to zábava řídit znovu v Interlagosu. Ke konci kola jsem cítil, že pneumatiky se zhoršují, ale to je normální, to se stává. Nový asfalt má dobrou přilnavost, což je dobré. Bohužel je povrch stále hodně hrbolatý. Doufejme, že budeme mít štěstí a závod se nám podaří."

Timo Glock (17.) "Bylo o lepší než včera. Dostali jsme z auta maximum v předkvalifikaci, bohužel jsem udělal chybu v poslední zatáčce. Hlavní kvalifikace už byla bez chyb. Zvolil jsem trochu jinou strategii než Nick a myslím, že ten časový rozdíl mezi námi tomu odpovídá. Včera jsme měli problémy, ale dnes se nám povedlo auto lépe nastavit. Na závod se těším a doufám, že bude mokro, protože tak bychom měli šanci bodovat."

Foto: Jordan Grand Prix

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu