Ferrari přeje Schumacherovi k narozeninám

Schumacher, Michael

Schumacher, Michael | foto: Scuderia Ferrari

Michael Schumacher, legendární pilot F1, má dnes 46. narozeniny. Ferrari na svém webu popřálo svému bývalému jezdci všechno nejlepší.

Mezi Vánocemi a příchodem roku 2015 jsme se prvně dočkali konečně pozitivní zprávy o stavu Michaela Schumachera, avšak vzápětí byla ústy Sabine Kehmové, manažerky zraněného jezdce, pravdivost tvrzení bývalého pilota F1 dementována. Dnes má Michael narozeniny a tak jeho bývalý tým, se kterým získal největší úspěchy, na svých stránkách napsal tento vzkaz.

"Michaelovi je dnes 46 let a každý ve Ferrari i jeho fanoušci budou myslet na tohoto muže, který toho na dráze udělal tolik, aby na značku z Maranella upoutal záři reflektorů ještě více než obvykle. Před rokem, pouze pár dní po jeho nehodě na lyžích v Meribel, rozvinula před nemocnicí skupinka fanoušku vzpínajícího se koníka obrovský transparent jako gesto na podporu.


Michael ve Ferrari F2003 při GP Německa na Hockenheimringu (foto: Scuderia Ferrari)

Letos bude Michael trávit svoje narozeniny doma, obklopen svými nejbližšími. Každý den pokračuje ve své rehabilitaci. Každý ve Ferrari a spousta jeho fanoušků po celém světě mu přeje, jako obvykle, to nejlepší. Forza Michael!"

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu