DISKUZE K ČLÁNKU Glock: Massa bude v Abú Zabí Rosbergovou velkou nadějí

Podle německého bývalého jezdce F1 Tima Glocka může Felipe Massa pomoci Nicovi Rosbergovi získat letošní titul mistra světa.

 zpět na článek přehled všech diskuzí

Diskuze: Glock: Massa bude v Abú Zabí Rosbergovou velkou nadějí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 31, poslední 20.11.2014 17:18 Vložte komentář

Zobrazit příspěvky: všechny podle vláken všechny podle času

  • Kubyk002

    78.102.112.XXX
    Nico na začátku sezony lepší? Jako Glock má pamět jako jepice život ne? Prvních 5 závodů 4:1 pro Lewise a to protože z první velké ceny odstoupil z pole position v podstatě ještě... pak přišlo Monaco a heroický Rosbergův parkovací manévr a série technických problémů Mercedesu... Kdyby byl Mercedes spolehlivý tak jak je rychlý, tak už je o titulu rozhodnuto možná už od VC USA...
    Určitě se tu zase objeví komentář zfanatizovaný fanoušek LH, stejný histerik jako LH atd.
    Ano jsem fanoušek LH, ale i slepému dojde, že Lewis letos odvádí v závodech lepší práci, a nebýt dvojitých bodů a přehršelu technických problémů na jeho straně tak je mistr... Nico zase odvádí lepší práci v kvalifikacích, ale v závodech nestíhá... abych byl spravedlivý, tak se mi třeba nelíbil Lewisův manévr na Nica v posledním kole VC Maďarska, tam to bylo hodně na hraně, sice byl první, ale moc hezké to nebylo od něj, a zasloužil by od FIA udělat bububu... Každopádně je pro mně letos nejlepší jezdec Ricciardo, bezchybný, rychlý, má koule když je třeba, když je třeba jde do toho hlavou... ten kluk se jednou zapíše mezi mistry světa :)

    + 12 / − 6

    ohodnotit kladně záporně

    Reagovat Nahlásit
Zavřít reklamu