DISKUZE K ČLÁNKU Max Verstappen jako nejmladší závodník F1 - Toro Rosso jej potvrzuje pro příští sezónu
Toro Rosso potvrdilo šestnáctiletého Maxe Verstappena jako závodního pilota pro příští sezónu.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Max Verstappen jako nejmladší závodník F1 - Toro Rosso jej potvrzuje pro příští sezónu
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
skejpa
09:20 19.08.2014 88.146.158.XXXVergne není marnej. Rozhodně není o moc horší než Ricciardo, s kterým sváděl celkem vyrovnané souboje a kterého teď všichni hrozně chválej. Je mi Vergne celkem líto. Taky jsem trochu víc fandil Ricciardovi ale je hrozně deprimující, jak malý rozdíl stačí k tomu aby z Vás byla hvězda a odpadlík...-
Pepan
09:51 19.08.2014 89.24.157.XXXJá netvrdím že je vysloveně špatný, ale pokud se RB rozhodl, že do sedačky posadí Ricciarda, určitě věděl, proč. A Vergne musel počítat s tím, že STR je pouze juniorka RB, takže tam nemá předplacenou sedačku na bůhvíjak dlouho. Asi je nezaujal, proto musí jít a uvolnit místo dalšímu juniorovi. Já vím, že je to tvrdé, ale pokud v kvalifikaci rozdíl 0,3sec znamená vyhrát kvalifikaci a nebo nejet 3.Q, nedá se nic dělat. Uspět mohou pouze ti nejlepší.
-
-
-
anonym
07:07 19.08.2014 213.220.242.XXX... Jak se jmenoval ten rus co chodil do školky a měl jezdit letos? No nevím nevím, jestli Max letos jezdí první celou sezonu, tak tohle mi přijde fakt hodně brzo. Jako by si už nyní nemuseli špičkoví piloti dávat pozor na startu, kdo že jim to přejede přes hlavu... -
-
Zix.
22:29 18.08.2014 86.49.16.XXXToro Rosso a Verstappen Nezbývá teda než doufat, že to není unáhlenej krok a čeká ho ve F1 dlouhá kariéra. Hodně těhle mladejch pilotů totiž hned po pár letech zmizelo - viz předchozí nejmladší piloti Thackwell s Alguersuarim.
Já sem ho sice závodit neviděl, ale přesvědčenej teda moc nejsem, protože v tom European F3 nejezděj moc velký talenti a na F3 Euroseries to ani zdaleka nemá.-
-
Nasir
14:11 19.08.2014 213.216.61.XXXPokud je tady někdo vyhořený, tak to ukazuje spíš Ricciardo. A kolik těch talentů za tu dobu taky vyhodili, dokonce těsně před začátkem sezony, takže si ani nemohli najít jiné místo? Co na to Rytmus Havrda? Copak potřebují neustále nové piloty do RB? Pokud ano, tak to teda piloti v RB hoří rychle...
-
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)
- Kvalifikace (19:00)
-
Sobota
- 2. Trénink (15:30 - 16:30)