Vergne se neobává o svou budoucnost v Toro Rosso

Vergne, Jean-Eric

Vergne, Jean-Eric | foto: Scuderia Toro Rosso

Jean-Eric Vergne nemá v úmyslu odejít z týmu a nemyslí si, že by se ho v Toro Rosso chtěli zbavit

 Vergne je v týmu Toro Rosso už třetí sezonu. V historii italského týmu zatím žádný jezdec neměl smlouvu i na čtvrtou. Přemýšlí francouzský jezdec o tom, že ta letošní sezona by byla jeho poslední v barvách Toro Rosso?

„Situace je popsaná velmi přesně, já s tím nic nenadělám, možná se budu muset vrátit domů,“ říká se smíchem Francouz. „Ale vážně, myslím si, že současná situace se nebude analyzovat na základě uvedené statistiky.“

„U Red Bullu a Toro Rosso nikdy neměli problém zbavit se jezdce, kterému nevěřili. Kdyby mi nevěřili, jistě by mě poslali pryč na konci minulé sezony. Neudělali to a já si tedy myslím, že mi věří,“ vysvětluje Vergne.

Jean-Eric Vergne si se svým působením v týmu z Faenzy nedělá starosti, i když mu jeho mladý týmový kolega Daniil Kvjat dává od začátku sezony hodně zabrat.

„Moje spolupráce s technickým personálem týmu se významným způsobem zlepšila, a moje výsledky ukazují, že je plodná. S tím se u Toro Rosso počítalo. Já se v týmu cítím jako doma, fungujeme jako rodina, proto si myslím, že tým nemá v úmyslu ukončit spolupráci se mnou,“ dodal pilot.

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu