Red Bull si to při roadshow v Austrálii rozdal se stíhačkou F/A-18 Hornet (+foto)

Red Bull

Red Bull | foto: Red Bull Content Pool

Red Bull se předčasně představil v Austrálii, kde si to v rámci reklamní akce rozdal na letišti se stíhačkou Australského královského letectva (RAAF).

Sílu svých strojů při této zajímavé adrenalinové akci předvedli nový jezdec Red Bullu Daniel Ricciardo a poručík RAAF - Michael Keightley.

"Nejšílenější část byl pohled do mých zpětných zrcátek, kde jsem viděl Hornet. Jsem za sebou totiž zvyklý jen na další vozy Formule 1. Bylo to velmi surrealistické. Rozhodně jsem cítil čistou sílu Horneta, a když mě předjížděl, jen jsem doufal, aby mě nesfouknul z dráhy. Tohle je ve srovnání s ním na nižší úrovni," ukazuje Ricciardo s úsměvem na svůj vůz.

S Red Bullem jej v neděli čeká po přestupu z Toro Rosso první závod po boku čtyřnásobného mistra světa Sebastiana Vettela: "Nemůžu se dočkat, až se dostanu na trať. Mít svůj domácí závod je skvělé a Albert Park patří k mým pěti nejoblíbenějším okruhům."


Video z roadshow Red Bullu (zdroj: Red Bull)

Jak si akci na místní letecké základně užila druhá strana - Keightley, pilot stíhačky F/A-18 Hornet? "Příležitost setkat se s Danem byla skvělá. Bylo to zajímavé si popovídat o podobných věcech v naší práci, která zahrnuje dřinu a tréninku, abychom ji mohli vykonávat."

 

Fotografie z akce najdete pod článkem.

Diskuze:

Počet příspěvků: 8 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu