Alonsa trápily bolesti hlavy a zad

Alonso, Fernando

Alonso, Fernando | foto: Scuderia Ferrari

Po Velké ceně Abú Zabí trápily Fernanda Alonsa bolesti hlavy i zad. Španěl ale tvrdí, že nebudou mít vliv na jeho výkon v Austinu.

Fernando Alondo odhalil, že ho během texaského programu pobolívala záda, zároveň ale tvrdí, že se nejedná o závažnější problém. "Moje záda nejsou problém," nechal se Alonso slyšet po kvalifikaci na Velkou cenu USA, v níž obsadil šesté místo. 

"Tři nebo čtyři hodiny po Abú Zabí jsem se cítil v pořádku, ale během lékařské prohlídky se objevil nedostatek citlivosti v mé levé paži a noze, což je trochu znepokojilo." ¨

"Později jsem trpěl bolestmi hlavy, protože nerv byl stlačený a v hlavě jsem neměl dostatečný krevní tlak. Noci byly velmi těžké, ale zánět pomalu ustoupil." 

"Včera a dnes ráno, když jsem se probudil, jsem sice trochu cítil bolest, ale když jste v autě, tak na ni zapomenete." 

Ve větrné texaské kvalifikaci se Ferrari marně snažilo zahřát pneumatiky na dostatečnou teplotu a Alonsův týmový kolega Felipe Massa odstartuje do závodu až z patnácté startovní pozice, Španěl je ale přesvědčený, že jeho tým bude v závodě konkurenceschopnější.

"Byla to složitá kvalifikace, ale myslím si, že máme dobré závodní tempo a já očekávám, že zítra budeme trochu více konkurenceschopní." 

"Budeme muset přežít start závodu, do nějž odstartujeme z šestého místa, a první začátku a pak, jak si myslím, budeme moci bojovat."

"V minulosti jsem získal méně pravděpodobná umístění na stupních vítězů, ale nemyslím si, že je fér myslet na podium, když startujeme jako šestí." 

Diskuze:

Počet příspěvků: 4 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu