Maldonado popírá napětí uvnitř Williamsu a tvrdí, že v roce 2014 bude v F1 závodit

Maldonado, Pastor

Maldonado, Pastor | foto: Williams F1 Team

Pastor Maldonado popírá třenice uvnitř Williamsu, kterému se letos podařilo zatím získat pouze jediný bod. Venezuelan tvrdí, že v F1 bude závodit i příští rok.

Pilot Williamsu popírá, že by jednání o jeho pokračování u současného zaměstnavatele byla složitá. Jeho kariéru v F1 sponzoruje ropná společnost PDVSA, podle smlouvy by měl v Grove působit ještě minimálně dva roky.

V médiích se objevily zprávy o jeho jednáních s Lotusem, peníze PDVSA by však musely kvůli neprůstřelné smlouvě zůstat u Williamsu - pokud by zástupci státního venezuelského podniku tým finančně neodškodnili. Pastor by bez peněz totiž pro Lotus příliš atraktivní nebyl.

O víkendu navíc přišla z Venezuely pro sportovce špatná zpráva - tamní vláda kvůli korupčnímu skandálu totiž zmrazila platby svým pilotům, kteří závodí různě ve světě ve světě. Jezdec Indycar EJ Viso kvůli tomu údajně přišel o finále ve Fontaně, nakonec se však ukázalo, že byl v nemocnici.

Pastor Maldonado včera na Twitteru, kde ho sleduje 550 tisíc fanoušků, uvedl, že v roce 2014 v F1 chybět nebude: "V příští sezóně budu ve Formuli 1 hrdě reprezentovat Venezuelu. Snad vám brzy přinesu dobrou zprávu."

Pilot Williamsu také popírá, že by to mezi ním a členy týmu vřelo: "Mezi pilotem a týmem panuje dobrý vztah. Pracujeme ve dne v noci na tom, abychom zlepšili naši výkonnost i výsledky."

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu