Lauda se snaží Brawna přesvědčit, aby zůstal u Mercedesu: "Je to 50 na 50"

Brawn, Ross

Brawn, Ross | foto: Daimler AG

Nedávno jsme vás informovali o tom, že by šéf Mercedesu Ross Brawn mohl tým na konci sezóny opustit. Ředitel Niki Lauda se jej ale snaží přemluvit, aby zůstal.

Zda Brawn zůstane či odjede, ještě není definitivně rozhodnuto. Oba si mají společně sednout a znovu prodiskutovat možnosti další spolupráce na konci sezóny. "Je to teď na něm. Řekl bych, že to je padesát na padesát."

"Měli jsme v týmu v minulosti nějaké drobné problémy, ale nyní je vše vyřešeno. Mezi ním a Paddym a všemi ostatními je vše dohodnuté. On je jedničkou. Snažil jsem se jej přesvědčit, aby zůstal. Přál bych si to. Znovu si promluvíme na konci sezóny," cituje Laudu britský Mirror.

Na začátku roku přitáhl nový výkonný ředitel Toto Wolff do Mercedesu technického ředitele McLarenu Paddyho Lowa, který měl za Wolffem původně zamířit do Williamsu. To se Brawnovi moc nelíbilo a pohrozil odchodem. Brit zatím zůstává u kormidla týmu s tím, že Lowe pracuje v pozadí, čím dál častěji se však objevuje na závodech.

Německá média psala o tom, že přestoupí k Hondě, která se do F1 vrací v roce 2015. To však Brawn popřel s tím, že s japonskou automobilkou ani s McLarenem nepromluvil ani slovo (více zde).

whitmarsh - brawn
Ross Brawn (vpravo) popírá, že by s McLarenem či Hondou mluvil o svém přestupu
(foto: McLaren Mercedes)

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu