Massa: Poslední test bude pro Ferrari klíčový

Massa, Felipe

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa se nechal slyšet, že vnímá poslední předsezonní testy v Barceloně, které proběhnou již tento týden, jako klíčové.

Felipe Massa uvedl, že vzhledem k tomu, že Ferrari hledá to správné a definitivní nastavení F138 do závodu v Melbourne, vnímá poslední testy jako klíčové.

Ferrari pracuje na několika významných vylepšeních a Massa přiznal, že některé části nemusejí být před prvními tréninky v Austrálii připraveny. "Auto je stále "zelenáč". Musíme vůz správně připravit před prvním závodem," upozornil pro Autosport.

"Je před námi ještě hodně práce a hodně věcí, které se musejí udělat. Tohle je důležitý moment pro všechny lidi, kteří pracují na aerodynamice, motoru i šasi. Musejí dát všechno dohromady a vydat se správnou cestou. Možná bychom měli mít ne všechny, ale alespoň některé nové části, připraveny pro testy a měli bychom mít vše, co budeme potřebovat do prvního závodu," řekl Brazilec.

Čeká je spousta práce, avšak u Ferrari panuje pozitivní nálada (foto: Scuderia Ferrari)

Dodal, že je důležité mít auto dokončené a připravené a aby při prvním závodě fungovalo podle očekávání. I nadále má však z F138 pozitivní pocity.

"Myslím, že co jsme udělali v Jerezu bylo pozitivní stejně jako změny, které jsme na autě provedli. Auto je vyvážené a to je podle mě velmi důležité. I v těžkých podmínkách za deště se auto celkem dobře řídilo a bylo konkurenceschopné. Cítím, že to bude dobré auto," okomentoval situaci Massa.

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu