Michael věří, že McLaren sezónu 2013 zahájí i bez Hamiltona vítězstvím

McLaren

McLaren | foto: McLaren

Sportovní ředitel Sam Michael je po dvou vítězstvích v posledních dvou závodech optimistou. Věří, že McLaren si udrží svou rychlost a příští rok začne opět výhrou.

"Auto bylo opravdu rychlé v posledních dvou závodech a myslím, že se můžeme příští rok těšit na další výborné výkony," věří Sam Michael, který prožil první sezónu u McLarenu po svém loňském přestupu z Williamsu.

"Přes zimu musíme dospět k normálním ziskům - Red Bull a Ferrari na tom budou naplno pracovat, ostatní týmy se budou také snažit dohnat ztrátu - Lotus a Mercedes. Celkem však věříme, že zimu zvládneme a začneme velmi dobře. Do Melbourne pojedeme, abychom vyhráli," pokračuje Michael.

"Pro tým to byl fantastický rok. Samozřejmě jsme chtěli podávat lepší výkony, co se týče konečných výsledků, a bojovat o titul. Auto však ke konci bylo silné a opravdu se již soustředíme na rok 2013.

Vyměnili jsme jednoho z pilotů, což pro tým představuje velkou změnu, na to je nyní zaměřeno veškeré plánování. Také se snažíme vše vylepšit tak, abychom příští rok mohli být úspěšní - hodně to znamená," dodává sportovní ředitel McLarenu pro Sky Sports News.

mclaren
Společný snímek McLarenu z Brazílie (foto: McLaren Mercedes)

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu