Button: Letošní auto - nejhorší McLaren, který jsem řídil

McLaren

McLaren | foto: McLaren

Jenson Button není spokojený s vozem MP4-27. Podle něj se jedná o nejhorší McLaren, který dosud řídil, problematické je i jeho nastavování.

Mistrovský titul získal naposledy před třemi lety, tento rok za Lewisem Hamiltonem zaostává. Ve Velké ceně Abú Zabí minulý víkend dojel čtvrtý, zatímco jeho týmové kolega suverénně ujížděl.

"Tohled auto mi nesedělo tak, jako poslední dva McLareny. Od té doby, co jsem zde, se jedná o nejhorší rok. Je to těžké, i během dobrých víkendů. V poslední době máme problémy v podstatě každý víkend. Potřebujeme to zastavit, nechápu to," přiznává Button pro The Guardian.

"Víkend byl divný. Pátek byl dobrý, sobota dopoledne také, ale kvalifikace a závod skvělé nebyly. Nebyly příšerné, ale ani úžasné. Musíme vyzkoušet několik nových věcí v nastavení. Nejsem spokojený s tím, jaké momentálně je. Ale příští rok snad bude perfektní," popisuje jisté problémy, které má s nastavování letošního monopostu MP4-27.

"Příští rok je vzrušující, ale máme stále dva závody, kde si chceme vést dobře. Stále chceme dostat Ferrari v [Poháru] konstruktérů, ale ztrácíme 22 bodů, což je docela dost. Potřebujeme získat slušnou porci bodů v příštích dvou závodech," dodává Button.

button mclaren
Button s MP4-27 není spokojený: "Musíme vyzkoušet několik nových věcí v nastavení"
(foto: McLaren Mercedes)

Diskuze:

Počet příspěvků: 16 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu